ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Κοινότητα Κονταριώτισσας - Δελτίο Τύπου

Με αμείωτο ρυθμό, παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, συνεχίζεται η συλλογή υπογραφών, που εκφράζουν την απόλυτη αντίρρηση στην επένδυση που αφορά εγκατάσταση Πτηνοτροφικής μονάδας στη θέση «ΑΡΜΑΝΙΑ», στην καρδιά του κάμπου της Κονταριώτισσας, όπου παράγονται ποιοτικά αγροτικά προϊόντα (φρούτα, λαχανικά, κ.λπ.) υψηλής διατροφικής / οικονομικής αξίας και σε περιοχή που αντιμετωπίζει ήδη προβλήματα άρδευσης λόγω λειψυδρίας, απειλώντας πιθανότατα, το ήδη βεβαρυμμένο από παρόμοιες επενδύσεις, βιοτικό επίπεδο των κατοίκων του οικισμού.

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας, οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι και η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων έχουν συνυπογράψει το κείμενο αντίρρησης ξεπερνώντας ήδη τις περίπου 1000 υπογραφές. Επίσης στήριξη στην άρνηση της επένδυσης έχουν δώσει με υπογραφές και ψηφίσματα όλοι οι σύλλογοι και φορείς της Κοινότητας Κονταριώτισσας καθώς και κάτοικοι, κοινοτάρχες και φορείς των όμορων κοινοτήτων του Δήμου Δίου-Ολύμπου. Να σημειωθεί ότι με ομόφωνες αποφάσεις στηρίζουν την παραπάνω άρνηση, το Κοινοτικό Συμβούλιο της Κονταριώτισσας και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου.

Ο αγώνας των κατοίκων θα συνεχιστεί αμείωτος, έως ότου επιτευχθεί ο τελικός στόχος που είναι η ακύρωση της επένδυσης στον κάμπο της Κονταριώτισσας.Ο κάμπος είναι η ΖΩΗ της Κονταριώτισσας.

ΟΧΙ στην υποβάθμισή του.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget