ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Η αλήθεια για το διαζύγιο της ΑΕΚ με τον Μιλόγεβιτς


Παρελθόν στην ΑΕΚ ο προπονητής της Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ό,τι θένε γράφουν. Έτσι τους είπαν, έτσι το γράφουνε. Μια ακόμα δημοσιογραφική αποτυχία. Αυτό αξίζει να πει κανείς όταν οοοοόλα τα μμε πληροφορήθηκαν το νέο σχετικά με το συναινετικό διαζύγιο ΑΕΚ και Σέρβου… μετά τη σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ. Δημοσιογραφική επιτυχία είναι να δημοσιευτεί το γεγονός πριν δημοσιοποιηθεί. Έστω να προβλεφθεί η συμφωνία των δυο πλευρών στη διακοπή της συνεργασίας τους.

Ποια είναι η αλήθεια; Δεν έφυγε από την ΑΕΚ ο Μιλόγεβιτς! Και πως θα μπορούσε να συμβεί αυτό όταν ο Σέρβος ποτέ δεν ήλθε στην ΑΕΚ. Λέμε τι συμβαίνει, δεν παίζουμε με τις λέξεις. Ναι μεν ο Μιλόγεβιτς ξεκίνησε την προετοιμασία, και είχε την ευθύνη – αγωνιστικά - στη διαχείριση της ομάδας στο πρωτάθλημα και Ευρώπη, αλλά ούτε στιγμή έδωσε την εντύπωση ότι είναι παρών… Ήταν συνεχώς απών. Ταξίδευε, συγκεκριμένα, στον κόσμο του…


Σε διαπλανητική αφασία βρισκόταν ο προπονητής της ΑΕΚ. Πώς να κρατάει επαφή με την ομάδα όταν δεν πατούσε στη γη;… Ωραιοπαθής, νάρκισσος, πολύ καθαρός χαρακτήρας, άτομο της δουλειάς, όχι άσχετος, όμως αφηρημένος. Και δεν μπορούσε, μάλλον δεν επεδίωκε να παρουσιάσει κάτι ψεύτικο, κάτι που δεν ήταν, δηλαδή πως ήταν συγκεντρωμένος στις προπονητικές του υποχρεώσεις.


πηγη-zugla.gr

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]