ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Σε τράπεζες και εφορία επιτέθηκαν κουκουλοφόροι με βαριοπούλες

Νύχτα αγωνίας έζησαν πολλές περιοχές της Αθήνας, καθώς κουκουλοφόροι με βαριοπούλες έκαναν καταδρομικές επιθέσεις σε υποκαταστήματα τράπεζας, αλλά και σε εφορία. Οι αστυνομικές Αρχές δεν αποκλείουν και οργανωμένο σχέδιο.

Ομάδα κουκουλοφόρων προκάλεσε ζημιές στην είσοδο της εφορίας στου Ζωγράφου, σπάζοντας τη τζαμαρία, ενώ άλλες ομάδες επιτέθηκαν σε υποκαταστήματα τραπεζών σε Αμπελοκήπους και Αγίους Αναργύρους.

*φωτό αρχείου


NEWSBREAK

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]