ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Οι εσωκομματικές εκλογές είναι η πηγή και η πιο εμφατική επιβεβαίωση ταυτόχρονα της δημοκρατικής λειτουργίας ενός πολιτικού φορέα. Με βάση αυτή την αξιακή παραδοχή, οι εκλογές της 24ης Οκτωβρίου για την ανάδειξη των κατά τόπους οργανωτικών δομών της Νέας Δημοκρατίας...


απαιτούν την ενεργοποίηση και μαζική συμμετοχή όλων μας, δηλαδή όχι μόνο των κομματικών στελεχών αλλά και αυτών που αφενός εγκρίνουν την προγραμματική ατζέντα και πολιτική στάση της Νέας Δημοκρατίας αλλά και αφετέρου προσβλέπουν στη θετική προοπτική της χώρας μέσα από την παρούσα διακυβέρνησή της.

Τις εκλογές αυτές, σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι για την ευρύτερη γεωγραφική περιφέρεια μας και σε μια καταλυτική ιστορική συγκυρία για την εσωτερική σταθερότητα και τη διεθνή θέση της χώρας στο γεωπολιτικό της περιβάλλον, νοηματοδοτούν, περισσότερο ίσως από κάθε άλλη φορά, οι ιδέες και οι αρχές του κόμματος.

Ανατρέχοντας, συνεπώς, στην ιδεολογία της ΝΔ, σταθερά επαληθεύεται ότι: ‘‘Πιστεύουμε στις αρχές της Κοινωνικής Δικαιοσύνης, της Ελευθερίας, της Ισονομίας, της Αξιοκρατίας και της Ανταγωνιστικότητας. Όταν μιλάμε για Αξιοκρατία, εννοούμε να έχουν ευκαιρίες όλοι και δυνατότητες διάκρισης οι καλύτεροι. Εννοούμε να σπάσουν τα «κυκλώματα» της μετριοκρατίας παντού’’.

Ας διαδοθεί, λοιπόν, και, πολύ ουσιωδέστερα, ας εφαρμοστεί στην πράξη το συγκεκριμένο κομβικής σημασίας μήνυμα, το οποίο αλληλοσυνδέεται τόσο με τις δημοκρατικές αρετές και αξίες όσο και με το ίδιο το μέλλον του Τόπου. Την Κυριακή συμμετέχουμε, κρίνουμε, εκφράζουμε την άποψη μας και επιλέγουμε αυτούς που κατά τεκμήριο είναι ικανότεροι να στελεχώσουν τα κομματικά σχήματα αλλά και να υπηρετήσουν τα ιδεολογικά και πολιτικά προτάγματα του παραταξιακού μας χώρου. Την Κυριακή με την ψήφο μας δίνουμε ένα ακόμη παράδειγμα για τον τρόπο που πρέπει να λειτουργεί η Δημοκρατία στο βέλτιστο επίπεδο και ασπαζόμαστε την πολιτική νοοτροπία που θα οδηγήσει τη χώρα σε βήματα αληθινής προόδου και ευημερίας.


Κατερίνη, 22/10/2021

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΟΥΓΚΟΥΡΕΛΑΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget