ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Δημιουργία νέων πεδίων συνεργασίας στον τομέα του Τουρισμού & της Αειφόρου Τοπικής Ανάπτυξης για τον Εκπαιδευτικό Φορέα ΛΥΔΙΑ
Με τον συνταξιούχο προσ/γή Αν. Καθηγητή του Τμήματος Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (π. Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας) κ. Ευάγγελο Καραβαγγέλη συναντήθηκε, το μεσημέρι της Παρασκευής 1 Οκτωβρίου 2021, η Διευθύντρια του Εκπαιδευτικού Φορέα ΛΥΔΙΑ κ. Διονυσία Χατζηχηδίρογλου.

Πιο συγκεκριμένα στην εποικοδομητική αυτή συνάντηση, όπου παρευρέθηκαν επίσης ο Υποδιευθυντής του ΙΕΚ ΛΥΔΙΑ κ. Βασίλης Καπετανάκης και ο Εκπαιδευτής κ. Βασίλειος Δήμου, συζητήθηκε η αξιοποίηση του πλούσιου ερευνητικού αρχείου του κ. Καραβαγγέλη το οποίο διαθέτει στην Βιβλιοθήκη του ΙΕΚ προς όφελος των σπουδαστών του αλλά και οποιουδήποτε άλλου ενδιαφερόμενου ενώ παράλληλα αναζητήθηκαν σε εθελοντική βάση πεδία περαιτέρω συνεργασίας και επικοινωνίας σε διάφορα επίπεδα.

Το μεγάλο αυτό κεφάλαιο βιωματικής γνώσης που προέρχεται από την πολύχρονη έρευνα και διδακτική εμπειρία του κ. Καραβαγγέλη τόσο από τη θέση του ως μέλος ΔΕΠ της Ακαδημαϊκής Κοινότητας σε σημαντικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και Διεθνείς Οργανισμούς στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό αλλά και από την ενασχόλησή του σε νευραλγικές θέσεις του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού αλλά και Τοπικών Θεσμικών Φορέων, θα εμπλουτίσει τη Βιβλιοθήκη του ΛΥΔΙΑ και θα αποτελέσει ένα παράθυρο επιστημονικής γνώσης στις υπηρεσίες και τις πηγές πληροφόρησης.

Στην πρώτη αυτή συνάντηση και οι δύο πλευρές συμφώνησαν στη συνέχιση του εποικοδομητικού διαλόγου ώστε σύντομα να αρχίσει η συγκέντρωση, καταγραφή και αρχειοθέτηση του εν λόγω περιεκτικού εκπαιδευτικού υλικού προκειμένου να παραδοθεί κατά προτεραιότητα προς χρήση στους σπουδαστές του Εκπαιδευτικού Φορέα αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο στο πλαίσιο πάντα λειτουργίας της Βιβλιοθήκης του ΛΥΔΙΑ.

Με αυτόν τον τρόπο η Βιβλιοθήκη του ΛΥΔΙΑ στοχεύει στην προσφορά ουσιαστικού εκπαιδευτικού και πληροφοριακού έργου προς την Τοπική Κοινωνία ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις ενός δυναμικά ανερχόμενου εκπαιδευτικού φορέα.

Η κα Διονυσία Χατζηχηδίρογλου εξέφρασε τις θερμές της ευχαριστίες στον κ. Βαγγέλη Καραβαγγέλη για την αξιέπαινη αυτή προσφορά του, η οποία θα συμβάλλει ουσιαστικά στην αναβάθμιση της Βιβλιοθήκης του ΛΥΔΙΑ με πλούσιο και πολυσχιδές έντυπο και ψηφιακό υλικό, απαραίτητα για την εμβάθυνση των σπουδαστών, των εκπαιδευτών, κ.ά. στα μαθήματα του Τουρισμού, της Αειφόρου Ανάπτυξης, της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, κ.ά.

Με μια ακόμη καινοτόμο δράση, στρατηγικής συνεργασίας και κύρους αυτή τη φορά με έναν διακεκριμένο επιστήμονα της Διδακτικής, του Τουριστικού Μάρκετινγκ και της Αειφόρου Ανάπτυξης όπως ο κ. Καραβαγγέλης, το ΙΕΚ ΛΥΔΙΑ δημιουργεί ένα περιβάλλον εκπαίδευσης, εφάμιλλο των μεγαλύτερων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και θέτει ισχυρές βάσεις για την ποιοτική επαγγελματική κατάρτιση των νέων στην Πιερία.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget