ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


ΔΕΥΑΔΟΛ: Ανακοίνωση για τους κατοίκους του Πλαταμώνα
Ενημερώνουμε τους κατοίκους Πλαταμώνα ότι οι λογαριασμοί ύδρευσης που αφορούν το 2ο και 3ο δίμηνο του 2021, καθώς και η κατανάλωση του 2020 έχουν εκδοθεί κανονικά από την Δ.Ε.Υ.Α.Δ.ΟΛ.

Η καθυστέρηση και η μη αποστολή τους οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στα ΕΛΤΑ.

Παρακαλούμε τους Καταναλωτές να ενημερώνονται και να εξοφλούν τους λογαριασμούς τους ηλεκτρονικά μέσω του site της Επιχείρησης deyadol.gr, προκειμένου να αποφευχθούν στο μέλλον τέτοια προβλήματα.

Η διανομή των τρεχόντων λογαριασμών πλέον έχει ομαλοποιηθεί.

Ζητούμε συγνώμη από τους Καταναλωτές για το πρόβλημα.Από τη Διοίκηση της Δ.Ε.Υ.Α.Δ.ΟΛ.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]