ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


ΠΙΕΡΙΑ: Εθελοντική Ομάδα Δράσης: Ζητούνται άμεσα χειμερινά ρούχα και παπούτσια για οικογένεια που έχει ανάγκηΖητούνται άμεσα χειμερινά ρούχα και παπούτσια!


Οικογένεια με δύο μικρά παιδιά χρειάζεται χειμερινά ρούχα και παπούτσια. Όσες και όσοι επιθυμούν και μπορούν να βοηθήσουν, παρακαλούνται να παραδώσουν κάτι από τα παρακάτω στον Καπνικό ΣταθμόΔευτ. – Παρ. από 10:00 – 20:00:

Χειμερινά ρούχα και παπούτσια νούμερο 35 για το αγόρι ηλικίας 9 ετών

Χειμερινά ρούχα και παπούτσια νούμερο 30 για το κορίτσι ηλικίας 7 ετών

Χειμερινά ρούχα και παπούτσια νούμερο 38 ή 39 για την μητέρα και τον πατέρα, ύψος περίπου 1.65, αδύνατοι κι οι δύο. Σας ευχαριστούμε!


ΠΙΕΡΙΚΗ

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]