ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου δίνει υποτροφίες σε πρωτοετείς φοιτητές

Τρεις υποτροφίες συνολικού ύψους €21.000 απένειμε η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου σε νεοεισαχθέντες στα Τμήματα Πολιτικών Μηχανικών φοιτητές από τους νομούς Λάρισας, Μαγνησίας και Πιερίας.

Οι υπότροφοι της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, οι οποίοι συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία στα ανωτέρω τμήματα, ανά Περιφερειακή Ενότητα είναι:


Αλεξόπουλος Γεώργιος, Ν. Λάρισας: Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Μπεσλεμέ Ελευθερία, Ν. Πιερίας: Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου
Χρονοπούλου Μαρία, Ν. Μαγνησίας: Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Οι υποτροφίες της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου αποτελούν μια νέα πρωτοβουλία βιώσιμης ανάπτυξης για την ενίσχυση του κοινωνικού αποτυπώματος της εταιρείας κι εντάσσονται στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Ο θεσμός των υποτροφιών σε νέους φοιτητές και φοιτήτριες που θεσπίστηκε φέτος από την Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου, επιβραβεύει την επιτυχημένη προσπάθεια των μαθητών να εισαχθούν σε πανεπιστημιακά τμήματα τεχνικής κατεύθυνσης, ιδιαίτερα μάλιστα σε μια χρονιά αυξημένων δυσκολιών εξαιτίας της πανδημίας.

Οι νέοι υπότροφοι επισκέφθηκαν με τις οικογένειές τους τις εγκαταστάσεις της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου, ξεναγήθηκαν στο Κέντρο Διαχείρισης Αυτοκινητόδρομου και ενημερώθηκαν για τη λειτουργία του, καθώς και για το Έργο από την περίοδο κατασκευής έως την ολοκλήρωσή του το 2017.


Κατά τη σύντομη ομιλία τους, ο Γενικός Διευθυντής κος Δημήτριος Γκατσώνης και ο Τεχνικός Διευθυντής κος Κώστας Καλογήρου της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου απευθυνόμενοι στους φοιτητές, τους συνεχάρησαν για την επιτυχία τους και τους ευχήθηκαν καλή πρόοδο και συνέχιση των επιτυχιών τους στο μέλλον, σε έναν εξαιρετικά ενδιαφέροντα κλάδο που διαρκώς εξελίσσεται.

Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στο πρόγραμμα στήριξης της εκπαίδευσης στις τοπικές κοινωνίες που με δράσεις και χορηγίες, όπως επί παραδείγματι η εκπαίδευση σε θέματα οδικής ασφάλειας και η αναβάθμιση του ηλεκτρονικού εξοπλισμού των σχολείων, συμβάλουν στην αναβάθμιση και διευκόλυνση της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget