ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε.: Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στην εξοικονόμηση ύδατος
2η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗς ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ στη Δράση 4.1.2 «Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στην εξοικονόμηση ύδατος» (Υπομέτρο 4.1 – ΠΑΑ 2014-2020)

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Πιερίας ενημερώνει ότι έχει εκδοθεί από την ΕΥΕ ΠΑΑ 2014-20 η 2Η Τροποποίηση της υπ αριθμ. 1710/7-5-2021 Πρόσκλησης Εκδήλωση Ενδιαφέροντος για την υποβολή προτάσεων στη Δράση 4.1.2 – «Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στην εξοικονόμηση ύδατος» (Υπομέτρο 4.1 του ΠΑΑ 2014-20), με βάση την οποία παρατείνεται η καταληκτική ημερομηνία και ώρα υποβολής (οριστικοποίησης) των αιτήσεων για ένταξη στη Δράση έως την Τρίτη 2-11-2021 και ώρα 13:00. Υπενθυμίζεται ότι η υποβολή των αιτήσεων έχει ήδη ξεκινήσει από τις 11-5-2021.

Μετά την ηλεκτρονική υποβολή, οι υποψήφιοι οφείλουν να υποβάλουν εγγράφως εις διπλούν (πρωτότυπο και αντίγραφο) το φυσικό φάκελο υποψηφιότητας στη ΔΑΟΚ του τόπου μόνιμης κατοικίας του φυσικού προσώπου ή της έδρας του νομικού προσώπου η συλλογικού σχήματος λαμβάνοντας σχετικό πρωτόκολλο υποβολής. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής του φυσικού φακέλου ορίζεται η Δευτέρα 15/11/2021.

Για περισσότερες Πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται:
Στους Δικτυακούς τόπους του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων http://minagric.gr και http://www.agrotikianaptixi.gr και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας http://www.pkm.gov.gr
Στη Δ/ση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Πιερίας (Τμήμα Φυτικής-Ζωικής Παραγωγής – γραφείο 3) στα τηλέφωνα των Υπεύθυνων Γεωπόνων (2351-351-127, 2351-351-313).

Στους Γεωπόνους-μελετητές (συντάκτες Φακέλων- Αιτήσεων στήριξης).


Από τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας

κ.α.α

Π. Βουλγαρίδου
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]