ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Δήμος Κατερίνης: Πραγματοποιείται δημοσκόπηση για το κυκλοφοριακό της πόλης

ΑΠΑΝΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΛΛΕΤΕ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ

Να συνδιαμορφώσουν τη στρατηγική για την κινητικότητα στην Κατερίνη καλούνται πολίτες και φορείς, στο πλαίσιο της 2ης διαβούλευσης για το ΣΒΑΚ Δήμου Κατερίνης. Η ανοικτή σε όλους διαδικασία γίνεται μέσω ειδικού ερωτηματολόγιου που λειτουργεί ως φόρμα ενημέρωσης και τοποθέτησης, γρήγορα και εύκολα.

Πιο συγκεκριμένα, επιλέγετε τον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfIi9Kr6pgjxPk4FXz5VGAbIsk7phDmv_j8LKKtkd-b7RzP6A/viewform, ο οποίος περιλαμβάνει:

1)Παρουσίαση εναλλακτικών σεναρίων κινητικότητας – σας παρουσιάζονται 2 εναλλακτικά σενάρια διαχείρισης της κινητικότητας. Για κάθε σενάριο καλείστε να σημειώσετε κατά πόσο μπορεί να εφαρμοστεί στον Δήμο και τι αποτελέσματα θεωρείτε ότι θα φέρει, ενώ στην συνέχεια επιλέγετε το καλύτερο σενάριο κατά την άποψή σας.


2)Ιεράρχηση χαρακτηριστικών-αναγκών και προτεραιοτήτων – αρχικά σας ζητείται να ιεραρχήσετε 6 χαρακτηριστικά-κριτήρια βάσει του τι πιστεύτε ότι έχει σημασία να βελτιωθεί και μετά καλείστε να ιεραρχήσετε 6 πολιτικές-προτεραιότητες βάσει του πως πιστεύετε ότι μπορούν να ικανοποιηθούν τα χαρακτηριστικά.

3)Σχολιασμός πρωταρχικού οράματος-σας παρουσιάζεται το πρωταρχικό όραμα για την κινητικότητα στην Κατερίνη. Καλείστε να το σχολιάσετε και πείτε την άποψή σας.

Όπως τονίζει ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος: «Δίνουμε προτεραιότητα στον ανθρωποκεντρικό σχεδιασμό της πόλης. Προωθούμε με ταχείς ρυθμούς και σύμφωνα με το πλάνο των συμμετοχικών διαδικασιών που έχουμε διαμορφώσει – με την ομάδα έργου του ΣΒΑΚ – την υλοποίηση του στρατηγικού μας Σχεδίου για τη Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα και τη βελτίωση των συνθηκών προσβασιμότητας».

Όπως διευκρινίζει ο Αντιδήμαρχος Υπηρεσίας Δόμησης – Συντονιστής ΣΒΑΚ Δήμου Κατερίνης, Γιώργος Νταντάμης: «Στο προηγούμενο στάδιο του ΣΒΑΚ, αναδείχθηκαν μέσω ερευνών, μετρήσεων και συναντήσεων με εκπροσώπους φορέων, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος σχετικά με τις μετακινήσεις ανθρώπων και αγαθών*. Πλέον η διαβούλευση αποκτά διαδραστικό χαρακτήρα, καθώς σταδιακά περνάμε στην επικύρωση του οράματος από τους φορείς, στη διαμόρφωση της τελικής μορφής των εναλλακτικών σεναρίων μελλοντικής κατάστασης κινητικότητας της πόλης και στην επιλογή του σεναρίου που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες της πόλης και των κατοίκων μας».

Υπενθυμίζεται, ότι, πληροφορίες σχετικά με τα αποτελέσματα της ανάλυσης υφιστάμενης κατάστασης είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα του ΣΒΑΚ Δήμου Κατερίνης: https://svak-katerini.com/

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget