ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Στη διάθεση των επιχειρηματιών της Πιερίας ο Οδηγός Εξωστρέφειας των Επιχειρήσεων


Μπορούν να τον προμηθευτούν ΔΩΡΕΑΝ από το Επιμελητηρίο


Ένα πολύτιμο εφόδιο, για τις επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται είτε να γίνουν εξωστρεφείς, είτε να βελτιώσουν τις πρακτικές της εξαγωγικής τους δραστηριότητας, παρέχει το...

Επιμελητήριο Πιερίας με τον Οδηγό Εξωστρέφειας που εξέδωσε σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εξαγωγικών Ερευνών και Σπουδών του Συνδέσμου Εξαγωγέων (ΣΕΒΕ).

Η πολύτιμη και ιδιαίτερα καλαίσθητη έκδοση, που κυκλοφόρησε με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Πιερίας και παρουσιάστηκε επίσημα στις αρχές του περασμένου Σεπτέμβρη, βρίσκεται πλέον στη διάθεση όλων των επιχειρηματιών της Πιερίας οι οποίοι μπορούν να τον προμηθευτούν δωρεάν από το γραφείο προέδρου, στο 2ο όροφο του Επιμελητηρίου Πιερίας.

Πρόκειται για ένα απαραίτητο εργαλείο που διαρθρώνει την εξαγωγική δραστηριότητα σε επτά βήματα τα οποία, εφόσον ακολουθήσει ο κάθε εξωστρεφής επιχειρηματίας, μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητες ενός θετικού αποτελέσματος.

Όπως σημειώνει ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλίας Χατζηχριστοδούλου στο εισαγωγικό σημείωμα της έκδοσης: “Ο σκοπός μας είναι απλός και ξεκάθαρος: Να δοθούν σε κάθε επιχειρηματία, που φιλοδοξεί να επεκτείνει τις δραστηριότητές του εκτός συνόρων, οι πρώτες βασικές γνώσεις και έγκυρες πληροφορίες, ώστε να θέσει εξαρχής τις πολύτιμες προσπάθειές του σε σωστές βάσεις και να διακρίνει, στις πραγματικές τους διαστάσεις, τόσο τις διαγραφόμενες ευκαιρίες, όσο και τις υπάρχουσες απειλές, σχετικά με το εγχείρημά του”.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]