ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Τουριστική προβολή του Δήμου Δίου-Ολύμπου και επαγγελματιών τουρισμού στη ΡουμανίαΤουριστική προβολή του Δήμου Δίου Ολύμπου και επαγγελματιών τουρισμού στη Ρουμανία


Προβολή του Δήμου Δίου-Ολύμπου και των επαγγελματιών τουρισμού, που δραστηριοποιούνται στα όρια του Δήμου και ευρύτερα της Πιερίας, πραγματοποιήθηκε στη ρουμανική πρωτεύουσα, το Βουκουρέστι, την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021.


Στόχος της εκδήλωσης «Destinations’ Diplomacy», που διοργανώθηκε από την εταιρεία Wise Ram SA, σύμβουλο τουριστικής ανάπτυξης του Δήμου Δίου-Ολύμπου, ήταν η παρουσίαση του Δήμου στην ρουμανική τουριστική αγορά, ως ολοκληρωμένου 12μηνου τουριστικού προορισμού, σε συνδυασμό με Β2Β συναντήσεις μεταξύ Ρουμάνων και Ελλήνων επιχειρηματιών τουρισμού.


Τουριστική προβολή του Δήμου Δίου Ολύμπου και επαγγελματιών τουρισμού στη Ρουμανία


Τον Δήμο Δίου-Ολύμπου εκπροσώπησαν ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Γεώργιος Καραλής και η κα Ευαγγελία Ξυπτερά, ειδική σύμβουλος του Δημάρχου Βαγγέλη Γερολιόλιου σε θέματα τουρισμού, ενώ την εκδήλωση συντόνισε ο ιδρυτής της εταιρείας Wise Ram SA κ. Σπύρος Πέγκας. Τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της Πιερίας, ως τουριστικός προορισμός, παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση από τον γραμματέα της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας κ. Νικόλαο Λαλούμη.
Τουριστική προβολή του Δήμου Δίου Ολύμπου και επαγγελματιών τουρισμού στη Ρουμανία


Γεώργιος Καραλής, Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δίου-Ολύμπου: «Ο Δήμος Δίου-Ολύμπου και ιδιαίτερα οι ακτές Ολύμπου, αποτελούν εδώ και χρόνια μία δημοφιλή επιλογή των τουριστών από τη Ρουμανία, ειδικά κατά τη θερινή περίοδο, καθώς η περιοχή μας είναι εύκολα προσβάσιμη με ΙΧ. Στόχος μας αποτελεί η περαιτέρω αύξηση της επισκεψιμότητας Ρουμάνων τουριστών τη θερινή σεζόν και η δημιουργία των κατάλληλων προϋποθέσεων για επίσκεψη και διαμονή στον Δήμο μας, όλο τον χρόνο. Σε αυτό πλαίσιο γίνεται η στοχευμένη παρουσίαση του πλήθους των εναλλακτικών μορφών τουρισμού που απαντώνται στον Δήμο μας καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Οι ειδικές αυτές μορφές τουρισμού, όπως, μεταξύ άλλων, ο ορεινός τουρισμός, ο φυσιολατρικός, περιπατητικός, ποδηλατικός αλλά και ο τουρισμός ευεξίας, αναδεικνύονται μέσω της στρατηγικής τουριστικής προβολής του Δήμου Δίου-Ολύμπου τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό. Παράλληλα έχει αναπτυχθεί μία εξαιρετική συνεργασία τόσο με το γραφείο του ΕΟΤ στη Ρουμανία όσο και το Ελληνο-Ρουμανικό Επιμελητήριο, για την αρτιότερη δυνατή επικοινωνία με τη ρουμανική τουριστική αγορά».
Τουριστική προβολή του Δήμου Δίου Ολύμπου και επαγγελματιών τουρισμού στη Ρουμανία


Χαιρετισμό απηύθυναν ο αναπληρωτής πρέσβης της Ελλάδας στη Ρουμανία, ο διευθυντής του γραφείου του ΕΟΤ στο Βουκουρέστι και ο γενικός γραμματέας του Ελληνο-Ρουμανικού Επιμελητηρίου.


Η εκδήλωση διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Δίου-Ολύμπου, του Δήμου Κατερίνης και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με την υποστήριξη της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας, της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, του Thessaloniki Convention Bureau και αποκλειστικό συνεργάτη αερομεταφορών την Aegean Airlines.
Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]