ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Ρεπορτάζ του BBC για αιφνίδιους θανάτους νέων από καρδιολογικές παθήσεις - Μας προετοιμάζει για κάτι;
Την ώρα που έχουν αυξηθεί σε πολλές χώρες οι αιφνίδιοι θάνατοι το BBC έκανε ένα «ύποπτο» ρεπορτάζ


Ένα μάλλον «ύποπτο» ρεπορτάζ έκανε το BBC πριν από λίγες ημέρες, καθώς την ώρα που αυξάνονται σε αρκετές χώρες οι αιφνίδιοι θάνατοι αναφέρεται σε θανάτους νέων από καρδιολογικές παθήσεις.

Συγκεκριμένα, μιλά για νέους που έχουν διαγνωστεί με καρδιολογικές παθήσεις και μπορούν να πεθάνουν ξαφνικά ενώ τρέχουν!

Στην συνέχεια αναφέρουν πως υπάρχουν πολλοί νεαροί, οι οποίοι πάσχουν από καρδιακές παθήσεις και δεν το ξέρουν, κάτι που σύμφωνα με το BBC θα μπορούσε να προκαλέσει αιφνίδιο θάνατο μέσω καρδιακής ανακοπής.

«Κάθε εβδομάδα στο Ηνωμένο Βασίλειο, 12 νέοι άνθρωποι πεθαίνουν από μη διαγνωσμένη καρδιακή πάθηση», τονίζει το ρεπορτάζ!

Τίθεται αυθορμήτως το εξής ερώτημα:

Το BBC αποφάσισε τυχαία να ασχοληθεί με αυτό το θέμα, τώρα, που τόσοι νέοι ανά την χώρα, αλλά και ανά την Ευρώπη εμβολιάζονται, κάτι που ενέχει τον κίνδυνο να πάθουν μυοκαρδίτιδα;


Σύμφωνα με ιατρικά μέσα ενημέρωσης: Από τον Απρίλιο του 2021 οι αναφορές σε περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας, που προκλήθηκαν μετά από mRNA COVID-19 εμβολιασμούς (εμβόλιο Pfizer-BioNTech BNT162b2 και εμβόλιο Moderna mRNA-1233), αυξάνονται συνεχώς παγκοσμίως. Ο αριθμός των ατόμων που εμφανίζουν μυοκαρδίτιδα μετά τον εμβολιασμό τους με τα ως άνω εμβόλια εκτιμάται ότι κυμαίνεται από 1 στις 20.000 έως 1 στις 100.000 δόσεις, ανάλογα με την ηλικία και το φύλο του λήπτη του εμβολίου. Οι περισσότερες μελέτες σχετικά με την πιθανότητα εμφάνισης μυοκαρδίτιδας μετά τον εμβολιασμό αφορούν ενήλικες.

Τα νεοτέρα δεδομένα δείχνουν ότι η μυοκαρδίτιδα εμφανίζεται κυρίως σε νεαρούς άνδρες <35 ετών και κυρίως μετά τη λήψη της δεύτερης δόσης του εμβολίου mRNA COVID-19. Στον γενικό πληθυσμό και ειδικότερα σε αθλητές και σε ηλικίες < 35 ετών το ποσοστό τόσο της συμπτωματικής όσο και της ασυμπτωματικής μυοκαρδίτιδας είναι περίπου 2,6%, ποσοστό πολύ υψηλότερο από εκείνο που έχουμε μετά τον εμβολιασμό για την COVID-19.


PRONEWS

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget