ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Ψήφισμα διαμαρτυρίας του Συλλόγου Διδασκόντων του 7ου Γυμνασίου Κατερίνης

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 7ου Γυμνασίου Κατερίνης καταθέτει τη διαμαρτυρία του για τη σύμπτυξη τμημάτων του Σχολείου έναν μήνα μετά την έναρξη των μαθημάτων και σε μια χρονιά πανδημίας.

Ειδικότερα στην Γ΄ τάξη με 106 φοιτούντες μαθητές σε πέντε (5) τμήματα ως τώρα καλούμαστε να διδάξουμε πλέον σε τμήματα των 26 – 27 ατόμων.

Οι μαθητές μας καλούνται να συνεχίσουν το μάθημα που έκαναν με άλλους καθηγητές.

Οι συνάδελφοι καλούνται να μετακινηθούν σε άλλες σχολικές μονάδες έχοντας απολέσει το δικαίωμα της υπεραριθμίας στην αρχή της σχολικής χρονιάς, άρα και τη δυνατότητα επιλογής σχολείων.

Ζητάμε να παγώσει η διαδικασία αυτή που α) θέτει σε κίνδυνο την υγεία των μαθητών και των εκπαιδευτικών του σχολείου μας εν μέσω της πανδημίας και β) καταστρατηγεί τα νόμιμα δικαιώματα των εκπαιδευτικών.


Με τέτοιες αποφάσεις ούτε το δημόσιο σχολείο αναβαθμίζεται ούτε οι εκπαιδευτικοί ενδυναμώνονται.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget