ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


ΟΠΕΚΕΠΕ: Στα μέσα Οκτώβρη η πρώτη δόση της ενιαίας ενίσχυσης 2021, πώς επηρεάζει το ΟΣΔΕ


Στα μέσα Οκτωβρίου αναμένεται η προκαταβολή της ενιαίας ενίσχυσης του 2021 και πριν τα Χριστούγεννα η εξόφληση.Μόλις ολοκληρωθούν οι απαραίτητοι έλεγχοι από τους αρμόδιους οργανισμούς πληρωμών κοινοτικών ενισχύσεων των κρατών – μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, από τις 16 Οκτωβρίου και έπειτα, αναμένονται οι πληρωμές της προκαταβολής ενιαίας ενίσχυσης 2021, στο πλαίσιο της στήριξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις χώρες για τον covid.


Η τελική ημερομηνία πληρωμής είναι νωρίς για να εκτιμηθεί, ενώ ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης σε συνάντησή του με βουλευτές από την επαρχία τοποθέτησε την πρώτη δόση πιθανότατα στα μέσα Οκτωβρίου και την εξόφληση, πριν τα Χριστούγεννα.

Οι εξελίξεις με τον διαγωνισμό για το ΟΣΔΕ και την ακύρωσή του, δεν αναμένεται να επηρεάσουν την πληρωμή των επιδοτήσεων μιας και αφορούν πληρωμές επόμενων ετών. Φέτος ισχύει η δυνατότητα καταβολής αυξημένης προκαταβολής ενιαίας ενίσχυσης έως και 70% (από 50% που ίσχυε μέχρι τώρα) των πληρωμών Προγραμμάτων Αγροτικής Ανάπτυξης για τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


DIKAIOLOGITIKA NEWS
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]