ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Σχολή Διαιτησίας 2021: Από την Ε.Π.Σ. Πιερίας για την ανάδειξη νέων διαιτητών

Σχολή Διαιτησίας από την Ε.Π.Σ. Πιερίας και την Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης, θα λειτουργήσει για την ανάδειξη νέων διαιτητών.

Δικαίωμα να καταθέσουν τη σχετική αίτηση έχουν όσοι γεννήθηκαν από το έτος 2004 (15 ετών) και είναι απόφοιτοι, τουλάχιστον, τρίτης τάξης γυμνασίου .

Υπεύθυνος της σχολής ορίστηκε ο κ. Γρηγόρης Λέφας, μέλος της Ε.Δ./Ε.Π.Σ Πιερίας και υπεύθυνος εκπαίδευσης.


Όσοι ενδιαφέρονται (γυναίκες και άντρες υποψήφιοι διαιτητές) να παρακολουθήσουν τα μαθήματα της Σχολής Διαιτησίας θα πρέπει να καταθέσουν την αίτηση, συνοδευόμενη ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ από τα παρακάτω δικαιολογητικά, το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021 και να την καταθέσουν, συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά, στα γραφεία της Ε.Π.Σ Πιερίας Αθλητικό Κέντρο Νέας Εφέσου ώρες 10:00 -14.00 ). τηλ. επικοινωνίας 2351027565 FAX 2351038165.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ:

1. Πιστοποιητικό γέννησης προσφάτου έκδοσης (δύναται να εκδοθεί και από το gov.gr),
2. Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας,
3. Αντίγραφο ποινικού μητρώου προσφάτου έκδοσης (μπορεί να εκδοθεί και από το gov.gr ή να ζητηθεί από τα Δικαστήρια ή από ΚΕΠ, με την επισήμανση ότι είναι για διαιτησία ποδοσφαίρου),
4. Αντίγραφο ή βεβαίωση σπουδών (τουλάχιστον γυμνασίου ή άλλης ισότιμης σχολής),
5. Ιατρικές γνωματεύσεις από καρδιολόγο και οφθαλμίατρο, προσφάτου εκδόσεως (από δημόσια Νοσοκομεία ή ιδιωτικά ιατρεία).

Επισημαίνεται ότι οι ιατρικές εξετάσεις μπορούν να δοθούν στους υπεύθυνους της σχολής μέχρι της λήξη της.Τα μαθήματα της Σχολή Διαιτησίας αναμένεται να ξεκινήσουν τo Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 12:00, στην αίθουσα διδασκαλίας του Σ.Δ. Πιερίας (Κρέσνας) και τα μαθήματα της θα γίνονται κάθε Σάββατο και Κυριακή, στον ίδιο χώρο, με ώρα έναρξης η οποία θα καθοριστεί μετά από συνεννόηση με τους υποψηφίους.

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα 6974758885 και 6972128577, 6977416329.


ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ
Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget