ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Το 2ο ΕΠΑΛ Κατερίνης στο Valladolid της Ισπανίας για το πρόγραμμα WAY

Το 2ο ΕΠΑΛ Κατερίνης συμμετείχε στις εργασίες του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ με τίτλο « Whole-school Approach for Youth with migrant background – WAY” που πραγματοποιήθηκαν στο Valladolid της Ισπανίας από 19-22 Οκτωβρίου 2021.

Στο εν λόγω πρόγραμμα συμμετέχουν επίσης ο οργανισμός “Ecepaa” από το Βέλγιο, ο οποίος είναι και συντονιστής του προγράμματος, ο οργανισμός “Fundacion Red Incola” από την Ισπανία, το Πανεπιστήμιο “Università Degli Studi Di Milano-Bicocca” από την Ιταλία, το σχολικό συγκρότημα “Agrupamento de Escolas de Silves” από την Πορτογαλία, ο οργανισμός “The Autokreacja Foundation” από την Πολωνία και η σχολική μονάδα “I.I.S Laeng Meucci” από την Ιταλία.

Το πρόγραμμα συνδέει την εκπαίδευση στις σχολικές μονάδες με την υγεία των μαθητών και έχει ως σκοπό να προτείνει εργαλεία και τρόπους για την επίτευξη μια καλής πνευματικής και φυσικής κατάστασης μέσω των σχολικών μανάδων.

Η παραπάνω δια ζώσης συνάντηση, μετά από αρκετές τηλεδιασκέψεις που πραγματοποιήθηκαν μεταξύ των εταίρων στο προηγούμενο διάστημα, είχε ως σκοπό τον ακριβή καθαρισμό των στόχων του προγράμματος και την διασαφήνιση τους σε όλους τους εταίρους, την κατανομή συγκεκριμένων αρμοδιοτήτων μεταξύ τους, τον τρόπο διεξαγωγής της έρευνας, την παρουσίαση του χρονοδιαγράμματος του προγράμματος, καθώς και τις επιλογές διάχυσης των αποτελεσμάτων.

Η Ελληνική ομάδα σε πρώτη φάση ανέλαβε την δημιουργία σχετικής ιστοσελίδας στο πλαίσιο της διάχυσης και διάδοσης των αποτελεσμάτων του προγράμματος (way-project.eu) καθώς και την προβολή του προγράμματος μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (https://www.facebook.com/erasmus.ka2.way.project) . Παρουσίασε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα διάχυσης των αποτελεσμάτων για όλη τη διάρκεια του προγράμματος με σαφής οδηγίες προς όλους τους εταίρους και σχεδίασε το νέο logo του προγράμματος.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget