ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Πρεμιέρα της Σχολής Γονέων Κατερίνης την Δευτέρα 18 Οκτωβρίου με τον κ. Δημήτριο Λακασά

Ο C.E.O. της Olympia Electronics κ. Δημήτριος Λακασάς ανοίγει την πρεμιέρα της 33ης Ακαδημαϊκής χρονιάς για το 2021-2022 της Σχολής Γονέων – Ανοικτό Πανεπιστήμια Κατερίνης
Ο C.E.O. της Olympia Electronics κ. Δημήτριος Λακασάς ανοίγει την πρεμιέρα της 33ης Ακαδημαϊκής χρονιάς για το 2021-2022 της Σχολής Γονέων – Ανοικτό Πανεπιστήμια Κατερίνης την προσεχή Δευτέρα 18-10-2021 στις 20:00. Το θέμα της ομιλίας του είναι: «Άνθρωπος 4.0 Σοφή διαχείριση της γνώσης». Όλες οι εκδηλώσεις θα γίνουν διαδικτυακά μέσα από τα κανάλια της Σχολής Γονέων εδώ:

www.sxoligoneon.gr | youtube.com/c/sxoligoneon/videos & facebook.com/sxoligoneon.gr/events

Τι είναι επιτέλους αυτή η 4η Βιομηχανική Επανάσταση; Αφορά τη βιομηχανία των ανεπτυγμένων χωρών ή μήπως μας αφορά όλους; Τα ερωτήματα που δημιουργεί η έλευση της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης είναι πολλά και δύσκολα, η απάντηση όμως είναι απλή. Η σοφή διαχείριση της γνώσης θα αποτελέσει το σημείο-κλειδί στην επιτυχημένη εφαρμογή της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης. Ο άνθρωπος έχει φθάσει σε μια καμπή της εξελικτικής του πορείας και βρίσκεται για ακόμα μια φορά σε σταυροδρόμι, όπου καλείται να διαμορφώσει το μέλλον του.

Ο Δημήτρης Λακασάς με το βιβλίο του Άνθρωπος 4.0 επιχειρεί μια διείσδυση στα άδυτα των νέων τεχνολογιών με μια απλή ματιά και με την ίδια ματιά βλέπει το μέλλον της ανθρωπότητας. Τάσσεται ξεκάθαρα και με επιχειρήματα υπέρ του ανθρώπου στο νέο δίλημμα «άνθρωπος ή μηχανή». Εν τέλει, θα επικρατήσει το φως ή το σκοτάδι στη νέα εποχή που έρχεται; Η μήπως αυτή η εποχή κιόλας ήρθε;

Η εκδήλωση γίνεται σε Συνδιοργάνωση με το Επιμελητήριο Πιερίας.
Δείτε την εκδήλωση εδώ:ή μείνετε συντονισμένοι στην σελίδα της Σχολής www.sxoligoneon.gr και στα κανάλια της: youtube.com/c/sxoligoneon/videos & facebook.com/sxoligoneon.gr/events

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Δημήτριος Λακασάς
C.E.O. Olympia Electronics A.E.
Συγγραφέας του Άνθρωπος 4.0
Μέλος στην Επιτροπη Ηθικής και Δεοντολογίας στο Α.Π.Θ.

ΣΠΟΥΔΕΣ
BScΠροπτυχιακές σπουδές (Bachelor) στο τομέα των Οικονομικών και του Marketing (CITY COLLEGE – UNIVERSITY OF SHEFFIELD με major International Business and Marketing).
ΜΒΑ. Διοίκηση επιχειρήσεων UNIVERSITY OF SHEFFIELD

Θεσμική & Ακαδημαϊκή Ενασχόληση

Πρόεδρος ΣΕΒΕ 2010-2014

Πρόεδρος ΑΖΚ Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας 2014-2015

Μέλος Γενικού Συμβουλίου ΣΕΒ 2004 έως σήμερα

Καινοτόμος επιχειρηματίας της χρονιάς για το 2017

στον διαγωνισμό EY ERNST & YOUNG

Μέλος ΔΣ Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος-ΣΕΒΕ 2006 μέχρι σήμερα

Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ)

Αντιπρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Βιομηχάνων Βιοτεχνών Παραγωγής Ηλεκτρολογικού Υλικού (Π.Σ.Β.Β.Π.Η.Υ.)

Μέλος Δ.Σ. του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος 1999 – 2012

Αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου Στρατηγικής Ανάπτυξης Πιερίας (Ι.Σ.Α.Π.)

(EUROPEAN FOUNDATION QUALITY OF MANAGEMENT).

Έχει στο ενεργητικό του συμμετοχή σε διεθνή συνέδρια και δημοσιεύσεις σε οικονομικό και κλαδικό τύπο.

Έχει εκπονήσει master budget & strategy plans καθώς και στρατηγικές εταιρικής ταυτότητας για μεγάλους δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς.

Τιμητικές Διακρίσεις
Καινοτόμος επιχειρηματίας της χρονιάς για το 2017 στον διαγωνισμό EY ERNST & YOUNG
Πρόσωπο με τη μεγαλύτερη δράση ως Manager Επιχείρησης- 2004 (ECO- Q)
Επιμελητήριο Πιερίας- για την πολυετή προσφορά στην επιχειρηματικότητα της Πιερίας και στον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (2016)

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget