ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας χθές στην Πιερία


Ενόψει την επίσκεψης του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην 85η ΔΕΘ, στην Κατερίνη βρέθηκε κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας αποτελούμενο από τους βουλευτές Περικλή Μαντά Μεσσηνίας και Χρήστο Κέλλα, Λάρισας και η Τριανταφυλλοπούλου Μαρία, Γραμματέας Αγροτικών Φορέων της Ν.Δημοκρατίας.Αρχικά συναντήθηκαν με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου.

Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας σήμερα στην Πιερία

Στη συνάντηση πήραν μέρος οι βουλευτές Πιερίας Φώντας Μπαραλιάκος και Αννα Μάνη – Παπαδημητρίου, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Πιερίας Μπάμπης Μπρουσκέλης, ο αντιπρόεδρος της ΔΕΕΠ Θάνος Μπαρμπαγεωργόπουλος ο ταμίας Αντώνης Ζιώγας, και ο υπεύθυνος Αγροτικού τομέα ΔΕΕΠ Δημήτρης Τσιμήτρης.

Συμμετείχαν ακόμη ο Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού Ανέστης Μανώλας, ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιάννης Πεϊδης και η Δημοτική Σύμβουλος Κατερίνης Π. Μακρίδου.

Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας σήμερα στην Πιερία

Το κλιμάκιο βρέθηκε στη συνέχεια στο σύλλογο προστασίας παιδιού ΒΕΝΙΑΜΙΝ και ενημερώθηκε για την κοινωνική του δράση.

Το κλιμάκιο στη συνέχεια κατευθύνθηκε στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας όπου έδωσε συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα και απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων. Εκεί το κλιμάκιο συμπληρώθηκε και με το βουλευτή Πιερίας Σάββα Χιονίδη.


Αρχικά μίλησε ο βουλευτής Λάρισας Χρήστος Κέλλας και στη συνέχεια ο βουλευτής Μεσσηνίας Περικλής Μαντάς.
Ο Χρήστος Κέλλας απευθυνόμενος προς το ακροατήριό του είπε:

Βρισκόμαστε σήμερα εδώ εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας, εγώ ο Χρήστος ο Κέλλας βουλευτής Λάρισας, ο Περικλής ο Μαντάς βουλευτής Μεσσηνίας και μέλος της πολιτικής επιτροπής και η κυρία Τριανταφυλοπούλου η Μαρία η οποία είναι υπεύθυνη του αγροτικού τομέα της Νέας Δημοκρατίας, για μια επίσκεψη στη Κατερίνη. Πρέπει να σας πω ότι είχαμε πραγματικά σήμερα μια πολύ ωραία επίσκεψη. Είδαμε την αντιπεριφεριαρχη σας την κυρία Μαυρίδου, τον δήμαρχο τον κύριο Κουκοδήμο, πήγαμε σε ένα εργοστάσιο παραγωγής καλωδίων, πραγματικά εντυπωσιακό, περάσαμε από τον σύλλογο «ΒΕΝΙΑΜΗΝ» που φροντίζει αστέγους καθώς επίσης και άτομα με ειδικές ανάγκες, ΑΜΕΑ, στα πλαίσια της ενάρξεως της διεθνούς έκθεσης της Θεσσαλονίκης.

Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας σήμερα στην Πιερία

Η φετινή έκθεση Θεσσαλικής αποτελεί την συμβολική και ταυτόχρονα ουσιαστική επάνοδο στην πληρότητα της ζωής μας, στην πληρότητα του οικονομικού, του κοινωνικού, του εκπαιδευτικού και ευρύτερα πολιτισμικού γίγνεσθαι.

Είμαστε 19 μήνες μετά την έναρξη της πανδημίας και βεβαίως παρότι εξακολουθεί ο ιός να υφίσταται είμαστε σε πολύ καλύτερη κατάσταση και αυτό χάρις κυρίως στους εμβολιασμούς αλλά και στα μέτρα προφύλαξης τα οποία παίρνουμε. Κοιτάξτε, η οικονομία μας βρίσκεται σε πολύ καλό στάδιο σχετικά με την διετία που πέρασε, ελπίζουμε φέτος σε ανάπτυξη ύψους 4%,η ανεργία έχει μειωθεί κατά 2,5 μονάδες σε σχέση με το 2019 μια και ο τουρισμός μας βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό δρόμο. Αύριο στην έκθεση περιμένουμε από τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να εξαγγείλει ως είθισται στην έκθεση Θεσσαλονίκης μέτρα οικονομικά, μέτρα αναπτυξιακά, αυτό το οποίο η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος ο Μητσοτάκης κάνει από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας.

Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας σήμερα στην Πιερία

Αναπτυξιακούς ρυθμούς, μείωση φορολογίας σε όλα τα επίπεδα, για να μην αναφέρω αναλυτικά, και βεβαίως μεταρρυθμίσεις, μεταρρυθμίσεις ουσιαστικές οι οποίες δίνουν ώθηση στην ανάπτυξη, μεταρρυθμίσεις οι οποίες θα προσελκύσουν κεφάλαια και επενδύσεις από όλο τον κόσμο, πράγμα το οποίο γίνεται με ικανοποιητικούς ρυθμούς και βεβαίως σκοπός και στόχος μας είναι να επιστρέψουν στην Ελλάδα Έλληνες του εξωτερικού οι οποίοι αναγκάστηκαν να ξενιτευτούν και τους όποιους θέλουμε πίσω για την περαιτέρω πρόοδο της χώρας μας.

Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας σήμερα στην Πιερία


Ο βουλευτής Μεσσηνίας Περικλής Μαντάς απευθυνόμενος στο ακροατήριο είπε:

Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος γιατί είδα έναν νομό, όσο μπόρεσα να δω τουλάχιστον μέσω των φορέων και των ανθρώπων της αυτοδιοίκησης που συναντήσαμε, ο οποίος είναι πολύ παρόμοιος με τον νομό Μεσσηνίας. Είμαστε και οι δυο πλούσιοι νομοί, παραγωγικοί νομοί με τεράστιο πολιτισμικό πλούτο. Η Πιερία είναι ένας νομός που συνδυάζει πολύ όμορφα και αρμόνικα τον τουρισμό με τον πρωτογενή τομέα, την αγροτική παραγωγή, με ανθρώπους οι οποίοι είναι πραγματικά πολύ δραστήριοι.

Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας σήμερα στην Πιερία

Συναντήσαμε φορείς παραγωγικούς στην Αντιπεριφέρεια, επισκεφτήκαμε αυτό το μοναδικό εργοστάσιο παραγωγής καλωδίων του κυρίου Χαραλαμπίδη το οποίο είναι ένα κόσμημα σε μια εποχή όπου η επιχειρηματικότητα βάλλεται.

Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας σήμερα στην Πιερία

Εκτιμώ ότι η Πιερία έχει πάρα πολύ μέλλον μπροστά της ιδιαίτερα στον τομέα του τουρισμού, εφόσον ολοκληρωθεί επιτέλους αυτός ο εφιάλτης με την πανδημία που βιώνει η χώρα μας τα τελευταία χρόνια, και κυρίως της αναπτυξιακής προοπτικής που μπορεί να δοθεί στην περιοχή λόγω των έργων τα οποία σχεδιάζονται και υλοποιούνται όπως είναι η Περιφερειακή οδός για παράδειγμα και άλλα τα οποία είχαμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε από την κυρία Αντιπεριφεριάρχη και τον κύριο Δήμαρχο οι οποίοι απ’ ότι αντιληφθήκαμε έχουν πλήρως ολοκληρώσει μερικά έργα τα οποία είναι πολύ ζωτικής σημασίας για τον τόπο και βεβαίως έχουν διασφαλίσει τη χρηματοδότηση τους μέσα από τα χρηματοδοτικά εργαλεία που η κυβέρνηση έχει θεσπίσει όπως το περιφερειακό επιχειρησιακό πρόγραμμα.


Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας σήμερα στην Πιερία

Κάθε χρόνο στη ΔΕΘ γίνεται επί της ουσίας μια επανεκκίνηση της οικονομικής πολιτικής κάθε κυβέρνησης. Αυτή τη χρονιά αντιλαμβάνεστε όλοι ότι μετά από δυο χρόνια πολλών δυσκολιών που πέρασε η χώρα μας, είναι μια στιγμή ορόσημο στην οποία ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει τη νέα οικονομική πολιτική και τα σχέδια της κυβέρνησης για το επόμενο διάστημα.

Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας σήμερα στην Πιερία

Θα πρέπει να είστε βέβαιοι όλοι σας ότι αυτός ο σχεδιασμός θα βασίζεται πάνω στα πραγματικά δεδομένα, θα βασίζεται πάνω στο να λύσει προβλήματα τα οποία τα γνωρίζομε και τα αντιμετωπίζουμε, μας τα μεταφέρουν οι πολίτες, τα βιώνουμε όλοι μας, και κυρίως θα βάλει τα θεμέλια για να μπορεί η οικονομία μας, που είναι το πρωταρχικό σημείο που πρέπει να κοιτάμε όλοι, να ορθοποδήσει ξανά, ούτως ή άλλως έχουμε ήδη τα πρώτα θετικά βήματα για να μπορούμε πλέον όλοι μετά να υλοποιήσουμε όλο το μεταρρυθμιστικό έργο το οποίο έχει αυτή η κυβέρνηση το οποίο είναι πολύ σπουδαίο και μεγάλο αλλά κυρίως, να μπορέσουμε να επιστρέψουμε στους πολίτες παροχές τις οποίες οφείλουμε να δώσουμε και να τους στηρίξουμε στην περίοδο που βιώνουμε.

Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας σήμερα στην Πιερία


ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget