ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Συνεχίζουμε το έργο της αναβάθμισης του οδικού δικτύου ευθύνης της ΠΚΜ – ΠΕ Πιερίας
Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας: «Η συντήρηση του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου της ΠΚΜ, υλοποιείται με συνεχιζόμενο έργο στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, ώστε να
διασφαλίζονται οι ασφαλείς μετακινήσεις των οχημάτων»

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας με το ανθρώπινο δυναμικό και τον μηχανολογικό εξοπλισμό που διαθέτει, συνεχίζει με επιβλέπουσα υπηρεσία την Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων την υλοποίηση συνεχιζόμενου έργου με τίτλο: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΣ ΠΚΜ».

Τις σημειακές παρεμβάσεις συντήρησης του οδοστρώματος του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου της Πιερίας που αποτελεί ετήσια προτεραιότητα της Περιφερειακής Αρχής, επισκέφθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου, συνοδευόμενη από τον Πρόεδρο Τοπικής Κοινότητας Αγίου Δημητρίου, Θωμά Μέλιο και τον Υποδιευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών ΠΕ Πιερίας, Παναγιώτη Μαυρίδη, όπου κατά την αυτοψία έγινε ενημέρωση για την πορεία των εργασιών.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]