ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Κρήτη: Νοσηλευτής συνελήφθη για δολοφονική απόπειρα, αλλά… επιστρέφει κανονικά στη δουλειά του!
Διατηρούσε παράλληλη σχέση με δύο γυναίκες, τις οποίες απείλησε με μαχαίρι όταν του ζήτησαν εξηγήσεις


Νοσηλευτής, ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο, επειδή απείλησε με μαχαίρι δύο γυναίκες με τις οποίες διατηρούσε παράλληλη σχέση, επιστρέφει στο νοσοκομείο όπου εργάζεται, σαν να μην τρέχει τίποτα!


Σύμφωνα με το cretalive.gr, η συγκεκριμένη είδηση έχει προκαλέσει αναστάτωση μεταξύ των εργαζομένων στο «Βενιζέλειο» Νοσοκομείο Ηρακλείου στην Κρήτη, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο κατηγορούμενος πρόκειται να αναλάβει νυχτερινή βάρδια ως αποκλειστικός.

Ο 54χρονος νοσηλευτής διατηρούσε σχέσεις με δύο γυναίκες ταυτόχρονα, η μία εκ των οποίων, συνάδελφός του. Όταν οι δύο τους αντιλήφθηκαν κάποια στιγμή τι συμβαίνει, πήγαν σπίτι του για να τού ζητήσουν εξηγήσεις και τότε ο 54χρονος τράβηξε μαχαίρι και άρχισε να τις απειλεί. Η μία κατάφερε να ξεφύγει και να καλέσει την αστυνομία, με αποτέλεσμα τη σύλληψή του 54χρονου, ενώ η συνέχεια αναμένεται να δοθεί στις δικαστικές αίθουσες.


Για την επιστροφή του στο νοσοκομείο, πάντως, είναι ενήμερη και η διοίκηση του ιδρύματος, στην οποία έχει γίνει η σχετική αναφορά, με την υπόθεση να βρίσκεται, πλέον, στη φάση της διερεύνησης.


NEWSBREAK

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]