ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Γιώργος Παπαδόπουλος: ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ''Καθαριότητα και θέρμανση δεξαμενών''

Μετά τις πρώτες μουδιασμένες μέρες επαναλειτουργίας του δημοτικού κολυμβητηρίου, όλοι οι αθλούμενοι (μικροί και μεγάλοι) μπορούν πλέον να απολαμβάνουν τις ευεργετικές ιδιότητες της κολύμβησης σε ένα υγιές περιβάλλον, με τα αποδυτήρια και τις τουαλέτες να είναι μόνιμα σε άριστη κατάσταση από το συνεργείο καθαρισμού που βρίσκεται εκεί σε όλη την διάρκεια της ημέρας.

Οι κολυμβητικές δεξαμενές επίσης ( μικρή και μεγάλη) έχουν την ιδανική θερμοκρασία τόσο για εκμάθηση , όσο και για αγωνιστική κολύμβηση.

Επιτέλους μετά από πολλά χρόνια, το δημοτικό κολυμβητήριο βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση σε μια πόλη όπως η Κατερίνη που έχει αναδείξει πολλούς πρωταθλητές στο συγκεκριμένο άθλημα αλλά και για να φιλοξενήσει όλους εκείνους που θέλουν να μάθουν να κολυμπούν.

Ελπίζουμε οι αρμόδιοι να συνεχίσουν να εργάζονται και να ενδιαφέρονται με την ίδια ευαισθησία και στην συνέχεια για μια τέτοια ξεχωριστή αθλητική εγκατάσταση.

Παπαδόπουλος Γιώργος, προπονητής ΑΠΟΚ ΠΟΣΕΙΔΩΝ


ΠΙΕΡΙΚΗ

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]