ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Απάντηση αντιδημάρχου Σταύρου Χριστοφορίδη για το γήπεδο της Σεβαστής
Με αφορμή τη δημόσια αναφορά του Κωνσταντίνου Προδρόμου, για το γήπεδο της Σεβαστής, οφείλω να διευκρινίσω τα εξής:

1.Οι εργασίες στους αθλητικούς χώρους γίνονται κατόπιν αιτημάτων που υποβάλλουν οι πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων και σε άμεση συνεργασία τους με τις υπηρεσίες Τεχνικών Έργων του Δήμου.

2. Οφείλει να γνωρίζει ο κ. Προδρόμου ότι μετά τις αποφάσεις παραχώρησης στις ομάδες, την ευθύνη συντήρησης και φροντίδας των γηπέδων έχουν οι ομάδες και όχι ο Δήμος. Η ποδοσφαιρική ομάδα του Κούκου που κατά την περυσινή ποδοσφαιρική περίοδο είχε την ευθύνη του χώρου, όφειλε να μεριμνήσει για τη συντήρησή του.

3. Το συγκεκριμένο γήπεδο δεν έχει παραχωρηθεί σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία στην ποδοσφαιρική ομάδα του Κούκου για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Είναι εύκολο να μεταθέτεις τις ευθύνες. Καλό θα ήταν ο κ. Προδρόμου, αν θέλει να προσφέρει υπηρεσίες στον τόπο του και στην ποδοσφαιρική του ομάδα, να τις αναλάβει και να απαντήσει στα ερωτήματα για τους λόγους που το γήπεδο παρουσιάζει εικόνα εγκατάλειψης.

Οι υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης σε απόλυτη συνεργασία με το Συμβούλιο Κοινότητας Σεβαστής θα δρομολογήσουν τις εργασίες και θα αποδώσουν στους κατοίκους το γήπεδο.


PIERIA SPORT

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget