ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Δήμος Κατερίνης: Ασφαλτοστρώσεις σε Λόφο, Ράχη & Άγιο ΔημήτριοΤη βελτίωση των οδικών υποδομών της Δ.Κ. Λόφου (οικισμοί Λόφου & Ράχης), καθώς και της Τοπικής Κοινότητας Αγ. Δημητρίου, εξασφαλίζουν οι κατασκευαστικές εργασίες οδοστρωσίας και ασφαλτόστρωσης, προϋπολογισμού μελέτης 279.108,65 ευρώ (πλέον Φ.Π.Α. 24%), οι οποίες είναι σε εξέλιξη από τον Δήμο Κατερίνης.
«Με σχέδιο και πρόγραμμα συνεχίζουμε σε καθημερινή βάση παρεμβάσεις βελτίωσης της οδικής κίνησης στην πόλη και στις κοινότητες. Αναβαθμίζουμε άμεσα την κυκλοφοριακή ασφάλεια οχημάτων και πεζών σε όλο το οδικό δίκτυο ευθύνης του Δήμου μας» τονίζει σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος.


Εν τω μεταξύ, αυτοψία στα σημεία των παρεμβάσεων πραγματοποίησαν οι αντιδήμαρχοι Τεχνικών Έργων Ευστάθιος Κεραμιδιώτης, Κοινοτήτων & Αυτεπιστασίας ΓιώργοςΚυριακίδης, οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την πορεία υλοποίησης των εργασιών.

Η ταυτότητα των παρεμβάσεων

Με τις παρεμβάσεις βελτιώνονται:
- στην Τ.Κ. Αγ. Δημητρίου 1104μ. οδικού δικτύου εκ των οποίων τα 809 μ. αφορούν ασφαλτοστρώσεις και τα 295μ. τσιμεντοστρώσεις.
- στην Δ.Κ. Λόφου 908μ. οδικού δικτύου ασφαλτοστρώνονται
- στον οικισμό Ράχης της Δ.Κ. Λόφου ασφαλτοστρώνονται 100μ. από την Εκκλησία έως το πνευματικό κέντρο.

Οι παρεμβάσεις υλοποιούνται σε οδούς που είτε είναι παλιές τσιμεντοστρώσεις και σήμερα η πρόσβαση - διέλευση από αυτές χαρακτηρίζεται δύσκολη έως επικίνδυνη (τριμμένο σκυρόδεμα με εμφανή τον οπλισμό) είτε πρόκειται για κατεστραμμένα ασφαλτικά λόγω ελλιπούς (έως ανύπαρκτου) υλικού οδοστρωσίας.

Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας (Π.Α.Α.) 2014-2020 προσέγγιση CLLD LEADER», με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης και από Εθνική Δαπάνη.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget