ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Παρουσίαση του Δήμου Δίου-Ολύμπου ως τουριστικό προορισμό σε επαγγελματίες τουρισμού στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας
Παρουσίαση του Δήμου Δίου-Ολύμπου ως τουριστικό προορισμό σε επαγγελματίες τουρισμού στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας
Παρουσιάσεις και συναντήσεις επαγγελματιών τουρισμού, που δραστηριοποιούνται στον Δήμο Δίου-Ολύμπου θα πραγματοποιηθούν στην πρωτεύουσα της Ρουμανίας, το Βουκουρέστι, στις 30 Σεπτεμβρίου 2021.


Ο Δήμος Δίου-Ολύμπου, που βραβεύτηκε ως προορισμός επισκέψιμος καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους με το χρυσό βραβείο στα φετινά Tourism Awards, θα παρουσιαστεί επίσης ως τουριστικός προορισμός σε εκπροσώπους ταξιδιωτικών γραφείων και tour operators της Ρουμανίας.

Σημειώνεται ότι η Ρουμανία αποτελεί τα τελευταία χρόνια μία ανερχόμενη και άμεσου ενδιαφέροντος αγορά, ειδικά για τους επαγγελματίες τουρισμού της βόρειας Ελλάδας. Συνεπώς η ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ των επισκεπτών από τη Ρουμανία και των επαγγελματιών της χώρας μας εκτιμάται ότι θα συνεισφέρει στην θωράκιση της εμπιστοσύνης και εμπορικής συνδιαλλαγής μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο κύκλος των επαγγελματικών συναντήσεων φέρει τον τίτλο «Διπλωματία Προορισμών: Παρουσιάσεις και Επαγγελματικές Συναντήσεις» και διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Δίου-Ολύμπου, του Δήμου Κατερίνης και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με την υποστήριξη των Ενώσεων Ξενοδόχων Πιερίας και Θεσσαλονίκης, του Thessaloniki Convention Bureau και αποκλειστικό συνεργάτη αερομεταφορών την Aegean Airlines.

Μετά τις παρουσιάσεις οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής σε προκαθορισμένες συναντήσεις (Β2Β meetings). Όσοι επαγγελματίες τουρισμού, που δραστηριοποιούνται στον Δήμο Δίου-Ολύμπου, ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην αποστολή, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την εταιρεία «Wise Ram», σύμβουλο τουριστικής ανάπτυξης του Δήμου Δίου-Ολύμπου, στο email info@wise-ram.com.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]