ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Πέντε νέα απορριμματοφόρα παρέλαβε ο Δήμος ΚατερίνηςΠέντε νέα απορριμματοφόρα, προστέθηκαν στον στόλο της υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Κατερίνης.
Η παραλαβή των απορριμματοφόρων έγινε το πρωί της Παρασκευής, παρουσία του δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου, των αντιδημάρχων Καθαριότητας Κωνσταντίνου Γραμματικόπουλου, Πρασίνου Ιωάννη Μπεϊνά, καθώς και υπηρεσιακών παραγόντων.

Τα πέντε υπερσύγχρονα απορριμματοφόρα, εντάχθηκαν στο στόλο της υπηρεσίας μέσω του Προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» με τον προϋπολογισμό προμήθειάς τους να ανέρχεται σε 983.816 ευρώ.

«Η ενίσχυση του στόλου των απορριμματοφόρων του Δήμου και η συστηματική συντήρηση των υπαρχόντων, αποτέλεσε από την πρώτη στιγμή βασική προτεραιότητα για τη διοίκησή μας, ώστε να καλύπτονται αποτελεσματικά οι μεγάλες απαιτήσεις του Δήμου μας», δήλωσε ο δήμαρχος Κατερίνης. Ο κ. Κουκοδήμος, στάθηκε ιδιαίτερα στην καλή συνεργασία με την ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών, καθώς και στην σωστή προετοιμασία από πλευράς Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Καθαριότητας, ώστε η πρόταση προμήθειας απορριμματοφόρων να χρηματοδοτηθεί.

«Τα νέα απορριμματοφόρα αναμένεται να μπουν στη μάχη της καθαριότητας τις επόμενες μέρες» είπε από την πλευρά του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κώστας Γραμματικόπουλος. «Οι απαιτήσεις των δημοτών είναι μεγάλες και ο εκσυγχρονισμός του στόλου απαραίτητος. Με την ευκαιρία, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προκατόχους μου Γιώργο Κυριακίδη και Βαγγέλη Κήπου, οι οποίοι ξεκίνησαν τη διαδικασία χρηματοδότησης της προμήθειας των οχημάτων. Διαρκής στόχος μας είναι η εξυπηρέτηση των δημοτών και η διατήρηση της καθαριότητας στην πόλη και τις κοινότητές της», είπε ο αντιδήμαρχος.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget