ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Περισσότερο φως στις γειτονιές της ΚατερίνηςΠαρεμβάσεις του Δ.Κατερίνης για τη συνεχή βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών

Σε σημαντικές παρεμβάσεις επί της οδού Μητροπολίτη Βαρνάβα, στην Κατερίνη, που αφορούν στον καλύτερο δυνατό φωτισμό κατά τις νυχτερινές ώρες καθώς και στη δρομολόγηση απομάκρυνσης των κολώνων φωτισμού που προκαλούσαν....προβλήματα στην κίνηση πεζών, προχώρησε ο Δήμος Κατερίνης.

Συγκεκριμένα, υπό τις οδηγίες του αρμοδίου Αντιδημάρχου, Κώστα Τσιουκάνη, συνεργεία του Δήμου με τη χρήση ειδικών μηχανημάτων πραγματοποίησαν παρεμβάσεις ως προς τον φωτισμό της εν λόγω οδού, τοποθετώντας νέους σύγχρονους λαμπτήρες σε εξωτερικά στηρίγματα που τοποθετήθηκαν σε πολυκατοικίες της περιοχής. Πρόκειται για λαμπτήρες led οι οποίοι αφενός έχουν χαμηλή κατανάλωση ρεύματος, αφετέρου έχουν πολλαπλάσια δυνατό φωτισμό κατά τις νυχτερινές ώρες.

Το επόμενο βήμα είναι η απομάκρυνση των κολώνων της ΔΕΗ που είχαν εγκατασταθεί πριν από αρκετά χρόνια στα στενά πεζοδρόμια της οδού Μητροπολίτη Βαρνάβα, με αποτέλεσμα να προκαλούν προβλήματα στην κίνηση πεζών, στην κίνηση ΑμεΑ, καθώς επίσης και στην κίνηση μαμάδων με μικρά παιδιά σε καροτσάκια.


ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.

Στη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, κινητοποιήθηκε η Δημοτική Αστυνομία κλείνοντας το σημείο εκείνο όπου γίνονταν οι παρεμβάσεις φωτισμού. Ταυτόχρονα, τα στελέχη της, φρόντιζαν για την ασφάλεια διέλευσης πεζών και οχημάτων, διευκόλυναν την κυκλοφορία των αυτοκινήτων, ενώ εξηγούσαν στους οδηγούς για το απαραίτητο των ολιγόωρων εργασιών στην περιοχή.

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΟΥΚΑΝΗΣ: ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ.


Σε δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας και αρμόδιος για θέματα φωτισμού, Κώστας Τσιουκάνης, ανέφερε: «Η Δημοτική Αρχή, υπό τις οδηγίες του Δημάρχου μας, Κώστα Κουκοδήμου, έχει δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, κατά την τελευταία διετία. Και συνεχίζουμε.

Στο πλαίσιο αυτό, προχωρήσαμε σε παρεμβάσεις που διευκολύνουν τους πολίτες όχι μόνο κατά τη νύχτα με τον δυνατό φωτισμό, αλλά και κατά την ημερήσια κίνηση πεζών, ΑμεΑ και παιδικών καροτσιών.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους δημότες μας για την υπομονή που επέδειξαν κατά το ολιγόωρο διάστημα αυτών των εργασιών. Η ταλαιπωρία ήταν μικρή αλλά το αποτέλεσμα των παρεμβάσεών μας είναι σημαντικό και προς όφελος όλων».

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget