ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η νέα της συνέντευξη και οι ‘βόμβες’ που θα συγκλονίσουν το πανελλήνιο!
Δεν έχει πει ακόμη όλα όσα ήθελε να έχει πει. Λογικό. Εκρεμμούν οι αποφάσεις της δικαιοσύνης οπότε οι πάντες για ένα χρονικό διάστημα θα σιωπήσουν. Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ολοκλήρωσε με την εμφάνισή της στην «Super Κατερίνα» στην παρούσα φάση τις τηλεοπτικές της συνεντεύξεις. Δεν πρόκειται απ’ ό,τι μαθαίνουμε να παραχωρήσει άλλη τηλεοπτική συνέντευξη.

Η επόμενη θα είναι και πάλι σε έντυπο και συγκεκριμένα στο περιοδικό Ok! Όπου είδαμε και πρώτη φορά την φωτογραφία της όπως είναι σήμερα. Και εκεί αναμένεται να πεί πολλά μιας και θα έχει νέες εικόνες απο την διαδικασία της δίκης. Μην ξεχνάμε πώς δεν έχει βγάλει ακόμη καμία πλευρά στη επιφάνεια τα “χαρτιά” της.

Η Ιωάννα έχει αναπτύξει μια ειλικρινή σχέση εμπιστοσύνης και εκτίμησης με την Σόνια Καζόνι που στην ουσία τους τελευταίους μήνες τρέχει το περιοδικό ανεξάρτητα εάν ακόμη δεν έχει τον τίτλο της διευθύντριας.


Είναι ο ιθύνων νους πίσω από τις αλλαγές που έγιναν στο περιοδικό προκειμένου αυτό να αποκτήσει μια πιο κοινωνική και ανθρώπινη ταυτότητα, άρα και να αναπτύξει δυναμική παύοντας μετά από πολλά χρόνια να είναι «υπηρέτης» τριτοκλασσάτων ανθυποσελέμπριτις της σόουμπιζ…


EUROPOST.GR

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα