ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Απογραφή 2021: Τρέχουν οι αιτήσεις για απογραφείς, χιλιάδες οι θέσεις, πώς θα πληρωθούν


Η ΕΛΣΤΑΤ αναζητά συνεργάτες για την απογραφή του 2021. Δεκάδες χιλιάδες οι απασχολούμενοι, πώς θα πληρωθούν.


EUROKINISSI

Τους 80.000 θα φτάσουν οι απογραφείς που θα απασχολήσει οι ΕΛΣΤΑΤ για την Απογραφή του 2021. Πρόκειται για Τακτικούς, Ειδικούς και Εφεδρικούς. Οι εφεδρικοί θα ανέλθουν σε 15.000 καθώς εκτιμάται ότι θα χρειαστεί να αντικαταστήσουν απογραφείς που τυχόν θα παραιτηθούν κατά τη διάρκεια των απογραφικών εργασιών.
Για πόσο θα απασχοληθούν;

Οι απογραφείς θα ξεκινήσουν να απασχολούνται στα μέσα Οκτωβρίου για τη διανομή των κωδικών που θα χρησιμοποιηθούν για την αυτοαπογραφή του πληθυσμού και θα ολοκληρώσουν την εργασία τους εντός δύο μηνών, με την καταχώριση και τον ποιοτικό έλεγχο των στοιχείων για την παράδοση του απογραφικού υλικού στον αρμόδιο επόπτη.
Πώς θα αποζημιωθούν οι απογραφείς;

Οι απογραφείς θα αποζημιώνονται κατά συμπληρωμένο (είτε μέσω αυτοαπογραφής είτε μέσω συνέντευξης), ελεγμένο και ορθώς καταχωρισμένο στην ηλεκτρονική εφαρμογή ερωτηματολόγιο
κατοικίας,
ατόμου που διαμένει μόνιμα στην κατοικία
ατόμου που έχει μεταναστεύσει στο εξωτερικό από το 2010 και μετά.

Σε περιορισμένο αριθμό περιπτώσεων, προβλέπεται ειδική πρόσθετη αποζημίωση για κάθε ανθρωποημέρα απασχόλησης Απογραφέα που θα χρειαστεί να μεταβεί σε νησί διαφορετικό από αυτό της μόνιμης κατοικίας του, λόγω έλλειψης Απογραφέων στο νησί αυτό. Στην αποζημίωση συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ, όπου προκύψει.
Στην αμοιβή των ερωτηματολογίων των ανωτέρω Ενοτήτων Α1, Α2 και Α3, συμπεριλαμβάνονται, τυχόν δαπάνες μετακίνησης, τηλεφωνίας και χρήση διαδικτύου (internet) για τη συμπλήρωση και υποβολή των ερωτηματολογίων. Κατά συνέπεια, πέραν των ανωτέρω αμοιβών ανά ερωτηματολόγιο, η ΕΛΣΤΑΤ ουδεμία άλλη υποχρέωση έχει.

Οι ενδιαφερόμενοι, οι οποίοι θα απασχοληθούν από τον Οκτώβριο έως τον Δεκέμβριο, καλούνται να υποβάλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος έως τις 27 Σεπτεμβρίου πατώντας εδώ.


DIKAIOLOGITIKA NEWS

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget