ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Το 2ο ΕΠΑΛ Κατερίνης πρωτοπορεί στα Ευρωπαϊκά προγράμματα


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η διεθνής συνάντηση για το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Digital cOmpetence to teach youth wIth migranT background (DO-IT) στο 2ο ΕΠΑΛ Κατερίνης.

Το πρόγραμμα, το οποίο αφορά στην εκπαίδευση των μαθητών, και ειδικότερα των μεταναστών την περίοδο COVID, ολοκληρώθηκε με μια σειρά συναντήσεων εκπαιδευτικών του 2ου ΕΠΑΛ Κατερίνης και εκπροσώπων οργανώσεων από το εξωτερικό, για θέματα έρευνας και εκπαίδευσης καθώς και σημαντικών επισκέψεων.

Πιο συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες από το εξωτερικό επισκέφτηκαν το 2ο ΕΠΑΛ Κατερίνης, όπου υπήρξε εκτεταμένη συζήτηση για την κατάσταση στον τομέα της Εκπαίδευσης στην Ελλάδα την περίοδο COVID (lockdown), τα προβλήματα που υπήρξαν, τις λύσεις που προκρίθηκαν και τις καλές πρακτικές που χρησιμοποιήθηκαν για την εξομάλυνση της κατάστασης. Επιπλέον, υπήρξε συζήτηση με εκπαιδευτικούς που δίδαξαν στις τάξεις υποδοχής των προσφύγων, αποτυπώθηκε η υπάρχουσα κατάσταση και αναδείχθηκαν οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τόσο οι μαθητές όσο και οι εκπαιδευτικοί στην καθημερινότητα αλλά και στην περίοδο που τα σχολεία λειτούργησαν με τηλεκπαίδευση.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget