ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Απάντηση της εταιρείας ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ ΑΒΕΕ στην ομάδα "I can’t breath”«Την Παρασκευή 20/8/2021 δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο και στοχευμένα κοινοποιήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες του αγωγού του βιολογικού καθαρισμού της εταιρείας μας, συνοδευόμενες από σχόλια που αποτελούν πλήρη διαστρέβλωση της πραγματικότητας.

Συγκεκριμένα, διασπείρεται ψευδώς ότι το νερό που φαίνεται να εκβάλλεται από τον αγωγό είναι κατακόκκινο και αναδύει δυσάρεστη οσμή και ότι πρόκειται για ανεπεξέργαστα λύματα προερχόμενα από τον βιολογικό καθαρισμό της επιχείρησης.

Η αλήθεια όμως είναι η εξής: όπως ομολογείται από αυτούς προχώρησαν σε αυτήν την ενέργεια, οι φωτογραφίες ελήφθησαν την Παρασκευής 20/8/2021, σε μία ημέρα δηλαδή με πολύ έντονη και μεγάλης διάρκειας βροχόπτωση που είχε ως αποτέλεσμα την υπερχείλιση υδάτων γενικά σε ολόκληρη την πόλη της Κατερίνης και ειδικότερα εντός των εγκαταστάσεων της επιχείρησης. Το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα την είσοδο στον αγωγό νερού αναμεμιγμένου με χωματολάσπη, η οποία και δίνει το συγκεκριμένο χρώμα στα εκβαλλόμενα ύδατα. Άλλωστε, είναι κάτι παραπάνω από προφανές από τις ίδιες φωτογραφίες ότι το νερό δεν έχει χρώμα «κατακόκκινο» όπως παραπλανητικά διασπείρεται αλλά καφέ.

Την πραγματικότητα θα μπορούσαν να την διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι και τα ίδια τα πρόσωπα που προχώρησαν στην λήψη των φωτογραφιών, εάν έκαναν τον κόπο να απευθυνθούν στους αρμόδιους υπαλλήλους της εταιρείας μας και έμπαιναν στην εγκατάστασή μας. Άλλωστε, επανειλημμένα έχουμε καλέσει όλους τους πολίτες και τις συλλογικότητες να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις της επιχείρησής μας.

Προσκαλούμε και προκαλούμε κάθε αρμόδια υπηρεσία να εξετάσει την σύνθεση του νερού κατόπιν δειγματοληψίας για να διαπιστωθεί εάν η εταιρεία μας προέβη σε οποιαδήποτε περιβαλλοντική παράβαση.

Τέλος, δηλώνουμε για ακόμα μία φορά ότι η εταιρεία μας είναι πάντα ανοιχτή στην δημόσια κριτική και τον δημόσιο έλεγχο τόσο από δημότες και συλλογικότητες του Δήμου Κατερίνης όσο και από τις αρμόδιες Υπηρεσίες. Ωστόσο, είναι ιδιαίτερα λυπηρό να γίνεται για μία ακόμα φορά στόχος οργανωμένης διαδικτυακής επίθεσης και να σπιλώνεται, χωρίς να της δίνεται η δυνατότητα να εκφέρει την θέση της για τα γεγονότα».

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget