ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Δήμος Κατερίνης | Αποπεράτωση εργασιών στο Κοινωνικό Ιατρείο

Ανάπλαση πεζοδρομίων & διανοίξεις οδών σε εξέλιξη

Με ελαιοχρωματισμούς στο Κοινωνικό Ιατρείο, στις κτιριακές εγκαταστάσεις του παλαιού νοσοκομείου, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο συγκεκριμένο διώροφο κτίριο, από συνεργείο της Αντιδημαρχίας Κοινοτήτων και Αυτεπιστασίας.
Ήδη, πολύτιμες υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας σε ευάλωτες ομάδες πληθυσμού (ανασφάλιστους, χαμηλοσυνταξιούχους κ.α.) παρέχει εδώ και δύο και πλέον μήνες το Δημοτικό Κοινωνικό Ιατρείο Κατερίνης, το οποίο προσωρινά λειτουργεί στις εγκαταστάσεις του πρώην Ιατρείου των ΚΑΠΗ, εντός του Δημοτικού Πάρκου.«Όπως ακριβώς δεσμευτήκαμε το κοινωνικό ιατρείο, ένας ακόμη αξιοπρεπής χώρος για την εξυπηρέτηση των δημοτών προστίθεται στις δομές αλληλεγγύης του δήμου μας» σημειώνει σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος.

Παράλληλα, σε εξέλιξη είναι παρεμβάσεις για τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών από την Αντιδημαρχία Κοινοτήτων & Αυτεπιστασίας. Ειδικότερα, την τρέχουσα περίοδο ξεκίνησαν εργασίες που βελτιώνουν τα χαρακτηριστικά και την προσβασιμότητα, στα πεζοδρόμια, στην οδό Φιλίππου. Αντίστοιχες παρεμβάσεις υλοποιούνται και στην τοποθεσία «Γρέβενη», στην επέκταση της Δημοτικής Κοινότητας Καλλιθέας, με την συνέχιση επίστρωσης με κυβόλιθους πεζόδρομου, που κατασκευάστηκε σε χώρο πρασίνου, διευκολύνοντας έτσι την πρόσβαση κατοίκων και επισκεπτών (προς και από το συγκεκριμένο τμήμα), στην Παραλία της περιοχής.

 


Τέλος, με ιδιαίτερη ευαισθησία και σεβασμό προς συνδημότες μας – ΑμεΑ και θέτοντας σε απόλυτη προτεραιότητα τη δημιουργία ενός Δήμου φιλικού προς τα άτομα με αναπηρίες, με κινητικά κ.α προβλήματα, έγινε διάνοιξη οδών στον αστικό ιστό, σε σημεία που ενώ είχαν χαραχθεί, δεν είχαν μέχρι πρότινος διανοιχθεί.

«Οι παρεμβάσεις διευκολύνουν την καθημερινότητα των δημοτών, ενώ αναβαθμίζεται και βελτιώνεται η λειτουργικότητα των συγκεκριμένων περιοχών» σημειώνει σε δήλωσή του, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιώργος Κυριακίδης.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget