ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Οι κυνηγετικοί Σύλλογοι και κυνηγετικές ομοσπονδίες συνδράμουν!
Οι κυνηγετικοί Σύλλογοι και κυνηγετικές ομοσπονδίες, συνδράμουν με δικά τους πυροσβεστικά οχήματα και περιπολικά, στην φύλαξη και καταστολή δασικών πυρκαγιών.

Για να διαφυλάξουν το σπίτι τους που είναι τα δάση οι κυνηγετικοί σύλλογοι και ομοσπονδίες βοηθούν στην φύλαξη καθώς και την καταστολή των πυρκαγιών στη χώρα μας.


Οι κυνηγετικοί Σύλλογοι και κυνηγετικές ομοσπονδίες συνδράμουν
Έτσι και ο Κυνηγετικός σύλλογος Κατερίνης και ο Κυνηγετικός σύλλογος Αιγινίου συνδράμουν με τέσσερα οχήματα στην φύλαξη των βουνών της Πιερίας κάνοντας παράλληλα και ο έργο της θηροφύλαξης.

Παρακαλούμε όλους τους πολίτες της Πιερίας να βρίσκονται σε εγρήγορση για οποιοδήποτε ενδεχόμενο πυρκαγιάς και μόλις αντιληφθούν κάτι να τηλεφωνήσουν άμεσα στην πυροσβεστική υπηρεσία, στο 199.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget