ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Ήρθη η απαγόρευση διέλευσης σε Όλυμπο και Πιέρια


.


Θα ενεργοποιείται μόνο με δείκτη επικινδυνότητας πυρκαγιάς τουλάχιστον 4 και 5

Με νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση που εκδόθηκε 16-8-21 και έχει εφαρμογή από σήμερα το πρωί, η απαγόρευση διέλευσης σε δάση και περιοχές NATURA περιορίζεται μόνο στις περιοχές που σύμφωνα με τον χάρτη επικινδυνότητας για πυρκαγιά που εκδίδει καθημερινά η Γενική Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας σε περιοχές με βαθμό επικινδυνότητας από 4 και πάνω.

Συγκεκριμένα:

Οι απαγορεύσεις της παρ. 1 του άρθρου πρώτου της από 5.8.2021 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (Α’ 138), όπως η ισχύς αυτής παρατάθηκε με τις υπό στοιχεία 1019/4/24-ε’/8.8.2021 (Β’ 3661) και 1019/4/24-η’/12.8.2021 (Β’ 3746) κοινές υπουργικές αποφάσεις, περιορίζονται σε (α) περιοχές NATURA, (β) δάση, (γ) εθνικούς δρυμούς, (δ) αισθητικά δάση και (ε) άλση εντός οικιστικών ιστών, για τις περιφερειακές ενότητες των οποίων ο ημερήσιος χάρτης επικινδυνότητας για πυρκαγιά, σύμφωνα με τις προ[1]βλέψεις της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, φέρει κατ’ ελάχιστο κατηγορία κινδύνου (βαθμίδα) 4 (τέσσερα). 2. Η παρούσα ισχύει από την Τρίτη, 17 Αυγούστου 2021 και ώρα 06:00 έως και την Παρασκευή, 20 Αυγού[1]στου 2021 και ώρα 06:00, με την επιφύλαξη παράτασης ή εκ νέου ενεργοποίησης της εφαρμογής της από 5.8.2021 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, σύμφωνα με το δεύτερο εδάφιο της παρ. 2 του άρθρου πέμπτου της ίδιας Πράξης.Ο σημερινός χάρτης πρόβλεψης πυρκαγιάς της ΓΓ Πολιτικής Προστασίας:
ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget