ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Tο πρώτο Campus Βρετανικού Πανεπιστημίου στην Ελλάδα CITY College, University of York Europe Campus στη Θεσσαλονίκη


Έπειτα από μία σταθερά επιτυχημένη πορεία 30 χρόνων ως διεθνές εκπαιδευτικό ίδρυμα που συνδέει τη Μεγ. Βρετανία με τη χώρα μας, την Νοτιοανατολική Ευρώπη και τον κόσμο, το CITY College γίνεται το Europe Campus (Ευρωπαϊκό Campus) ενός κορυφαίου βρετανικού πανεπιστημίου, του Πανεπιστημίου του York με έδρα την Θεσσαλονίκη.

Το CITY College, University of York Εurope Campus είναι η φυσική παρουσία του Πανεπιστημίου του York στην Ευρώπη και αναπόσπαστο τμήμα του. Είναι ένα μοναδικό εκπαιδευτικό ίδρυμα με κέντρο τη Θεσσαλονίκη και προγράμματα σε 8 χώρες, με διεθνή χαρακτήρα που παρέχει στην μετά-Brexit εποχή την φοιτητική και εκπαιδευτική εμπειρία, τα προγράμματα σπουδών και την παράδοση ενός διακεκριμένου βρετανικού Πανεπιστημίου.

Το βρετανικό Πανεπιστήμιο του York είναι ένα από τα κορυφαία ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα στον κόσμο, με εξαιρετική ποιότητα διδασκαλίας (Χρυσή Διάκριση Gold TEF) και καινοτόμο ερευνητικό έργο. Κατατάσσεται ανάμεσα στα 150 καλύτερα πανεπιστήμια στον κόσμο (133ο στον κόσμο, The Times Higher Education – THE 2021).

Το CITY College Europe Campus διαθέτει 4 ακαδημαϊκά τμήματα στις Επιστήμες της Διοίκησης και Οικονομίας, της Ψυχολογίας, της Πληροφορικής και της Αγγλικής Φιλολογίας, και προσφέρει τα προγράμματα σπουδών του Πανεπιστημίου του York (UK) σε πτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο (Bachelors, Masters) σε πολλές κατευθύνσεις.

Επίσης, σε συνεργασία με το Τμήμα Οικονομικών και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Γαλλικού Πανεπιστημίου του Στρασβούργου, το CITY College Europe Campus προσφέρει το Pan-European Executive MBA, ένα σύγχρονο μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) για στελέχη επιχειρήσεων. Οι απόφοιτοι του συγκεκριμένου προγράμματος αποκτούν δύο πτυχία από δύο διακεκριμένα πανεπιστήμια: Το Πανεπιστήμιο του York και το Πανεπιστήμιο του Στρασβούργου.

Οι απόφοιτοι του CITY College έχουν όλα τα εφόδια ώστε να εργαστούν και να επιτύχουν στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο. Με την ολοκλήρωση των σπουδών τους οι απόφοιτοι του CITY College αποκτούν το πτυχίο του Πανεπιστημίου του York που απονέμεται απευθείας από το βρετανικό πανεπιστήμιο. Το πτυχίο έχει επαγγελματική ισοδυναμία στην Ελλάδα και οι απόφοιτοι μπορούν να εργαστούν στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα.

O Γρηγόρης Δικαίος, Διευθυντής Ακαδημαϊκού Προσανατολισμού Φοιτητών στο CITY College, University of York Europe Campus μίλησε στον Δημήτρη Διαμαντίδη στο Ράδιο Θεσσαλονίκη και στην εκπομπή Πρώτες ώρες.Για περισσότερες πληροφορίες:

τηλ.: 2310 224026

york.citycollege.eu
THESSNEWS
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget