ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


ΕΛ.Π.ΠΙ.> ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ στα SEATRAC και ΠΟΔΗΛΑΤΟΒΟΛΤΑ 1/8

Πέρασαν 26 και περισσότερα χρόνια που οι ΕΛ.ΕΥΘΕΡΟΙ Π.ΟΔΗΛΑΤΕΣ ΠΙ.ΕΡΙΑΣ ξεκίνησαν τις εθελοντικές ποδηλατικές τους δραστηριότητες . Φέτος με αφορμή την επέτειο 26 αφαλών εθελοντικών, ποδηλατικών χρόνων διοργανώνουμε ποδηλατοβόλτα γνωριμίας στα SEATRAC του Δήμου Κατερίνης , όπου είμαστε και εθελοντές φυσικά.Το SEATRAC είναι αυτόνομη μονάδα με ράμπα και ειδική καρέκλα , που οδηγεί εύκολα άτομα με κινητικά προβλήματα από την αμμουδιά μέχρι την θάλασσα. Η επιτήρηση καλής λειτουργίας γίνεται από εθελοντές του δήμου με βάρδιες.
Οι ΕΛ.Π.ΠΙ. (εθελοντική ομάδα) υποστηρίζουν τον Δήμο Κατερίνης όλα αυτά τα χρόνια και όποτε τους ζητήθηκε, αυτόνομα ή μαζί με άλλες εθελοντικές ομάδες, συλλόγους σε πολιτιστικές , αθλητικές εκδηλώσεις ,συμβάντα πυρκαγιών σε Όλυμπο και Πιέρια όρη κλπ . Δεν θα γίνουν ποτέ σύλλογος, δεν έχουν καμία σχέση με Μ.Κ.Ο και δεν επιδοτούνται από κανένα πρόγραμμα ελληνικό ή ξένο...
Το ευχαριστώ (δεκάδες) που ακούσαμε και κυρίως από συμπολίτες που δεν γνωρίζαμε, είναι η απόλυτη ανταμοιβή μας για το χρόνο που έχουμε διαθέσει όλα αυτά τα χρόνια. Για όποιον ενδιαφέρεται την Κυριακή κάνουμε μια βόλτα από Κατερίνη μέχρι την Παραλία για να δούμε από κοντά τα SEATRAC . Για όσους θέλουν περισσότερες πληροφoρίες ΔήμοςΚατερίνης "Γίνε κι εσύ εθελοντής στον Δήμο σου για τα Seatrac!

Η εθελοντική δράση μας στοχεύει:

➡️ στην περιφρούρηση της αδιάκοπης λειτουργίας των Seatrac

➡️ στην ενημέρωση

➡️ στην ευαισθητοποίηση

Επειδή οι ακτές μας πρέπει να είναι διαρκώς προσβάσιμες και να είναι μόνο φιλικές για τα ΑμεΑ.

Επειδή ο Δήμος αλλά και όλοι εμείς νοιαζόμαστε!

Πληροφορίες email: gtourismou.katerini@gmail.com Τηλ. : 2351772448

(Η ποδηλατοβόλτα δεν έχει ΚΑΜΙΑ άμεση ή έμμεση σχέση με τον Δήμο Κατερίνης)


ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΕΛ.Π.ΠΙ. : ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΛΙΩΡΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget