ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Έλεγχοι της Δημοτικής Αστυνομίας ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ

Σε ελέγχους καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και ιδιαίτερα σε ελέγχους που αφορούν τα τ.μ. ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων, προχώρησε, από σήμερα, Τρίτη 13/7, η Δημοτική Αστυνομία Κατερίνης.

Συγκεκριμένα, λόγω επιβολής υγειονομικών μέτρων κατά το περασμένο διάστημα, όπου επλήγησαν, σε μεγάλο βαθμό, τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ο Δ. Κατερίνης έδωσε τον απαραίτητο χρόνο στους ιδιοκτήτες καταστημάτων να ανασυγκροτήσουν τις επιχειρήσεις τους και να επανέλθουν σταδιακά στην κανονικότητα. Παράλληλα, ο Δ. Κατερίνης προχώρησε σε μια σειρά ευνοϊκών μέτρων για την στήριξη των επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Συνεργεία της Δημοτικής Αστυνομίας, την περασμένη εβδομάδα, επισκέφθηκαν καταστήματα που χρησιμοποιούν κοινόχρηστους χώρους και προέβησαν σε συστάσεις προς τους ιδιοκτήτες τους ως προς τα τραπεζοκαθίσματα κ.α. Από σήμερα, η Δημοτική Αστυνομία επανέλαβε τους ελέγχους για την τήρηση των προϋποθέσεων ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων σε δημοτικούς χώρους.

Οι Δημοτικοί Αστυνόμοι συζητούν με τους ιδιοκτήτες και προβαίνουν σε συνεννοήσεις με σκοπό να διευκολυνθεί η εύρυθμη λειτουργία των επιχειρήσεών τους.

Σε δηλώσεις του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, Κωνσταντίνος Τσιουκάνης, ανέφερε: «Μετά από τις συστάσεις που κάναμε στα καταστήματα, από σήμερα ξεκινήσαμε τους ελέγχους. Είναι ανάγκη, για λόγους εύρυθμης λειτουργίας της πόλης, οι καταστηματάρχες να τηρούν τα τ.μ. των τραπεζοκαθισμάτων».

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget