ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Κατερινιώτης μαθηματικός και συγγραφέας!

Η επιστήμη των μαθηματικών θεωρείται και δικαίως άλλωστε ως μια από τις κορυφαίες. Ο πατέρας των μαθηματικών, ο αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος, Πυθαγόρας, ανέφερε: «Πάντα κατά αριθμόν γίγνονται», ότι τα πάντα γίνονται σύμφωνα με αριθμούς. Σαφώς ορθή και διαχρονική άποψη.

Αυτή την επιστήμη επέλεξε ο Κατερινιώτης, Κωνσταντίνος Γατσιός-Πεσερίδης, την οποία υπηρετεί πλέον ως μαθηματικός. Ο Κωνσταντίνος, γιος των εκπαιδευτικών Ιωάννη και Μάγδας, δεν έμεινε μόνο στο εκπαιδευτικό του έργο, αλλά προχώρησε και στη συγγραφή ενός αξιόλογου πονήματος, με τη συμβολή του μαθηματικού Ιωάννη Πέζου, το οποίο αποτελεί σημαντικό εργαλείο για την μαθητική κοινότητα καθώς και τους υποψήφιους των πανεπιστημιακών σπουδών.

Το δίτομο βιβλίο φέρει τον τίτλο «Μαθηματικά Κατεύθυνσης Γ’ Λυκείου», το οποίο με απλό και κατανοητό τρόπο αποτελεί αξιόλογο βοήθημα, με το οποίο ο αναγνώστης εισέρχεται στη θεωρία του σχολικού βιβλίου και στη μεθοδολογία επίλυσης των ασκήσεων του.

pieria social

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget