ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Κανένας Εργαζόμενος μόνος απέναντι στην Εμβολιαστική Τρομοκρατία!

 

Γράφει ο Αλέξανδρος Τζούλιος

 

Στην εκκωφαντική σιωπή που απλώνεται απ’ άκρη σ’ άκρη στην Ελλάδα απ’ τους επίσημους, εντεταλμένους, «εκπροσώπους του λαού», αντιτάσσουμε την Αλληλεγγύη μεταξύ των Εργατών!

Κανένας Εργαζόμενος δεν είναι πια μόνος – Κανένας Εργάτης δεν θα γίνει βορά στα χέρια της Εξουσίας!

Το Κράτος φιλοδοξεί να χωρίσει το λαό σε Αρνητές και Δούλους, σε Ελεύθερους και Υποτακτικούς ή όπως αρέσκεται να χαρακτηρίζει: σε Σκεπτόμενους και Ψεκασμένους… Ξεχνούν, όμως, δύο βασικούς κανόνες της ζωής: πως με Νταβατζιλίκι δεν κερδίζεται ο Σεβασμός, αλλά η Απέχθεια και η Ανυπακοή και πως το Ψέμα έχει κοντά ποδάρια που στο τέλος τα σπάνε πρώτοι οι Εξαθλιωμένοι και περισσότερο Εξαπατημένοι!

Η Κυβέρνηση χτίζει ένα χάρτινο πύργο που σύντομα θα την καταπλακώσει. Κάθε μέρα όλο και περισσότεροι έρχονται με το μέρος μας, όλο και περισσότεροι έχουν ενοχλήσεις και σοβαρές επιπτώσεις απ’ τα εμβόλια. Όλο και περισσότεροι κλείνουν εσπευσμένα ραντεβού στον γιατρό τους, όλο και περισσότεροι μετανιώνουν για την τυφλή εμπιστοσύνη που έδειξαν στο διεφθαρμένο σύστημα τους. Για έναν εμβολιασμό που νόμιζαν θα τους εξασφάλιζε υγεία, ελευθερία και χρήματα και τελικά μπλέξαν σ’ ένα σωρό περιπέτειες.

Παρ’ όλη τη γνώση, όμως, που αποκτά καθημερινά ο κόσμος για την επικινδυνότητα των εμβολίων, η πλάστιγγα του Τρόμου εξακολουθεί να γέρνει για κάποιους υπέρ του να τα κάνουν, μιας κι απ’ τη μια σκέφτονται τις παρενέργειες και απ’ την άλλη την πείνα! Έτσι, πολλοί ρισκάρουν εις γνώση τους τη ζωή τους για να μη χάσουν το μισθό τους! Για να μη χάσουν το μοναδικό τους έσοδο. Πολλώ δε μάλλον όταν έχουν να θρέψουν και μια οικογένεια.

Ο κόσμος φοβάται και είναι λογικό. Δεν έχει γνώση των δικαιωμάτων του, δεν γνωρίζει το σύνταγμα και την κείμενη νομοθεσία. Η Αριστερά φρόντισε τόσες δεκαετίες να κρατήσει τους Εργάτες στη λήθη. Να αναλάβει εργολαβικά την εξαπάτηση τους και εκείνοι να εναποθέσουν όλες τις ελπίδες πάνω της. Κι έτσι, τώρα που φτάσαμε στο τέλος, τώρα που καταργήθηκαν όλα σχεδόν τα εργασιακά μας κεκτημένα, τώρα που για να δουλέψουμε μας ζητούν να γίνουμε πειραματόζωα φαρμακευτικών, όλοι οι εργατοπατέρες σιωπούν. Και όχι απλά σιωπούν, αλλά τραβούν από κοινού με το Κράτος την ίδια ακριβώς γραμμή!

Εργάτες και Εργαζόμενοι, μην ελπίζετε σε κανέναν. Μόνοι μας θα υπερασπίσουμε τα δικαιώματα μας, μόνοι μας θα κερδίσουμε ξανά την Ελευθερία μας! Κανένας επαγγελματίας συνδικαλιστής ή κομματάρχης δεν πρόκειται να μας υποστηρίξει. Όλοι πληρώνονται από την ίδια τσέπη.

Αυτο-οργανωνόμαστε και Διεκδικούμε!

Μιλάμε με τους Συναδέλφους μας και συσπειρωνόμαστε! Σπάμε τον Φόβο και την Τρομοκρατία!

Προχωρούμε άμεσα σε ίδρυση σωματείων, συλλογή υπογραφών και επίδοση ψηφισμάτων στους Εργοδότες ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό!

Ερχόμαστε σε επαφή με δικηγόρους και εργατολόγους. Καταγγέλλουμε τους εκβιασμούς και ελέγχουμε τις υφιστάμενες συμβάσεις εργασίας μας. Ενημερώνουμε τους Εργοδότες πως δεν θα κάνουμε βήμα πίσω. Θα είμαστε ανυποχώρητοι σε κάθε άμεσο ή έμμεσο εμβολιαστικό εκβιασμό. Κι αν θέλουν να μας υποχρεώσουν να κάνουμε rapid ή μοριακά test για να δουλεύουμε, να μας τα πληρώνουν!

Στο δίλημμα: Εμβόλιο ή Απόλυση, απαντάμε: Αγώνας και καμία Υποχώρηση!

Με όσα μέσα και για όσο χρειαστεί. Ακόμα και με απεργίες. Παίρνουμε τους καλύτερους με το μέρος μας, δείχνουμε εμπράκτως στους Εργοδότες πως η απομάκρυνση μας θα οδηγήσει, μοιραία, στην καταστροφή της επιχείρησης τους.

Ακόμα κι είσαι μόνος/η και δέχεσαι πιέσεις. Μη σκύβεις το κεφάλι! Είτε δουλεύεις στον δημόσιο, είτε στον ιδιωτικό τομέα, ζήτησε εγγράφως τις όποιες απαιτήσεις. Κι αν συνεχίσουν τους εκβιασμούς απάντησε με υπεύθυνη δήλωση ότι επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμα σου, αν συνεχίσουν να σε πιέζουν να προβείς σε μια ιατρική πράξη παρά την θέληση σου. Το σύνταγμα και η υφιστάμενη νομοθεσία είναι με το μέρος μας. Όποια αλλαγή και αν φέρουν, όποια ΚΥΑ ή άλλη νομοθετική ρύθμιση, αν δεν αλλάξει το σύνταγμα καμία υποχρεωτικότητα δεν πρόκειται να ισχύσει στους χώρους εργασίας. Θα προσπαθούν διαρκώς με προνόμια και εμπόδια να κάνουν τους Εργοδότες και τους Επιχειρηματίες να πιέζουν το προσωπικό τους για εμβολιασμό, χωρίς όμως να νομιμοποιείται η απόλυση, η αναστολή της εργασίας ή οτιδήποτε άλλο. Τα αφεντικά απ’ τη μεριά τους θα προσπαθούν με χίλιους δυο τρόπους, όπως: δυσμενή αλλαγή πόστου ή υποβάθμιση, να σε πιέζουν να το κάνεις. Απαντήστε με υπεύθυνες δηλώσεις κι αν έχετε την οικονομική δυνατότητα, είτε ατομικά, είτε συλλογικά, ακόμα και με αγωγές και εξώδικα!

Όποια νομική οδό κι αν διαλέξετε μείνετε τυπικοί στη δουλειά σας και μη δίνετε λαβές για απόλυση, αν πραγματικά εξαρτάστε από αυτήν. Κι αν θέλετε να φύγετε, σε καμία περίπτωση μην παραιτείστε! Περιμένετε να σας απολύσουν για να λάβετε αποζημίωση και να υπάρχει δυνατότητα εισόδου στο Ταμείο Ανεργίας.

Μην υποχωρείτε, μην υποκύπτετε στη λογική της χαμένης μάχης. Μην προδικάζετε το αποτέλεσμα. Μείνετε μακριά από πεσιμιστές και βολεμένους ρουφιάνους. Και μην ξεγράφετε τους εμβολιασμένους!

Οι περισσότεροι εμβολιάζονται παρά τη θέληση τους. Πολλοί το έχουν ήδη μετανιώσει και λένε: «Ως εδώ! Δεν κάνω τρίτη και τέταρτη δόση!». Το κυβερνητικό αφήγημα καταρρέει μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο. Δομές πλήρως εμβολιασμένων, όπως τα γηροκομεία, νησιά «Covid free», γεμίζουν κρούσματα απ’ τις νέες μεταλλάξεις. Στις χώρες με τους περισσότερους εμβολιασμένους, όπως τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την Αγγλία και το Ισραήλ, η πλειοψηφία των νοσηλευομένων και των νεκρών είναι πλέον εμβολιασμένοι! Στην Ελλάδα αποκρύπτουν τα στοιχεία. Ξάφνου τα πιστοποιητικά εμβολιασμού είναι προσωπικά δεδομένα, παρ’ ότι επιβάλλεται να τα κάνεις σημαία για να ταξιδεύεις και να μπαίνεις σε γήπεδα και εστιατόρια.

Ο κόσμος οδηγείται στην παράνοια, σπρώχνουν την κοινωνία στον εμφύλιο – σ’ ένα νέο Εθνικό Διχασμό για να διώξουν τις ευθύνες από πάνω τους. Βάζουν το μαχαίρι στο λαιμό των ΕργοδοτώνΧωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι άμοιροι ευθυνών, υπάρχουν όμως και πολλοί που προς τιμήν τους πάνε για την ώρα κόντρα.

Όσοι ζητούν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό διαπράττουν ποινικό αδίκημα. Κάθε απόλυση με αιτιολογία την άρνηση εμβολιασμού είναι άκυρη! Δεν υπάρχει η παραμικρή, έστω και αντισυνταγματική κυβερνητική οδηγία ή νομοθετική ρύθμιση που να επιβάλλει τον εμβολιασμό και να δικαιολογεί βάση αυτού μείωση μισθού, απόλυση ή αναστολή εργασίας άνευ αποδοχών. Υπάρχει μόνο μία κρατική μηχανή, αποτελούμενη από πολιτικούς, δημοσιογράφους και ΜΜΕ, οι οποίοι διασπείρουν καθημερινώς ψεύδη και απειλές προς άπαντες δεν έχουν εμβολιαστεί, λέγοντας παράλληλα πως είναι και η μειοψηφία! Τη στιγμή που η πλειοψηφία του λαού, πάνω απ’ το 60% δεν έχει εμβολιαστεί και τα ραντεβού καθημερινά μειώνονται!

Μην υποκύπτετε σε κανέναν εκβιασμό, να ζητάτε πάντοτε εγγράφως τις όποιες απαιτήσεις έχουν από σας οι ΕργοδότεςΝα επικοινωνείτε με νομικούς και να ζητάτε οδηγίες!

Πάνω απ’ όλα, όμως, συσπείρωση με άλλους Εργαζόμενους! Η δύναμη μας είναι η Συνοχή μας! Η από κοινού αντίσταση στον Φόβο. Χωρίς κόμματα, οργανώσεις και λοιπές ταμπέλες. Η ανάγκη για άμεση αντιμετώπιση της κατάστασης δεν αφήνει χρονικά περιθώρια για ιδεολογικές ζυμώσεις. Προέχει η αποφυγή του εμβολιασμού, η προάσπιση της Υγείας και της Αξιοπρέπειας μας!

Έλληνες Εργαζόμενοι μη σκύβετε το κεφάλι! Αντισταθείτε στους εκβιασμούς Εργοδοσίας – Κράτους!

Αλέξανδρος Τζούλιος

 

Πηγή: https://resist-to-exist.gr/2021/07/17/kanenas-ergazomenos-monos-apenanti-sthn-emvoliastikh-tromokratia/

Ακολουθούν 10 βασικά επιχειρήματα ενάντια στην άμεση ή έμμεση επιβολή του εμβολιασμού. Η λίστα θα ανανεωθεί αν δημοσιευθεί κάποιο νέο ΦΕΚ που αλλάζει τα δεδομένα. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να αντιγράψει τις κάτωθι θέσεις και να τις χρησιμοποιήσει κατά το δοκούν (ως υπεύθυνη δήλωση, κείμενο για συλλογή υπογραφών κλπ.). Πάντοτε με τη σύμφωνη γνώμη των νομικών σας!

Άπαντες οι υπογράφοντες δηλώνουμε τα εξής:

  1. Από την αρχή της πανδημίας του νέου κορονοϊού τηρήσαμε απαρέγκλιτα όλα τα μέτρα και όλες τις κυβερνητικές οδηγίες, όσο παράλογες και αυτο-αναιρούμενες κι αν ήταν. Ουδέποτε αρνηθήκαμε να υπακούσουμε στους κανόνες υγιεινής της εταιρείας και καταφέραμε, όχι μόνο να μην κλείσει η επιχείρηση αλλά και τα όποια κρούσματα να μετρώνται στα δάχτυλα του ενός χεριού. Η μέχρι τώρα πορεία μας απέδειξε πως η επιχείρηση είναι επαρκώς προστατευμένη και δεν απαιτούνται περαιτέρω μέτρα ή περιορισμοί γι’ αυτό και αρνούμαστε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό μας!
  2. Είναι προδήλως παράνομο και αντισυνταγματικό να υποχρεωθούμε στην οποιαδήποτε ιατρική πράξη, παρά την σύμφωνη γνώμη μας, πολλώ δε μάλλον με ένα πειραματικό σκεύασμα αμφιβόλου ποιότητος που ήδη καταγραφεί σε πανελλαδικό, αλλά και παγκόσμιο επίπεδο σωρεία πολύ σοβαρών παρενεργειών (όπως θρομβώσεις, φλεγμονές, καρδίτιδες), ακόμα και θανάτους! Ποιος εγγυάται πως αν λάβουμε το εν λόγω σκεύασμα (ανεξαρτήτου εταιρείας) δεν θα καταλήξουμε σε μια ΜΕΘ ή ακόμα χειρότερα στο νεκροταφείο; Οι κατασκευάστριες εταιρείες, όπως και το ελληνικό δημόσιο είναι πλήρως απαλλαγμένοι από τις όποιες αστικές και ποινικές ευθύνες τους αναλογούν σε περίπτωση εμφάνισης παρενεργειών. Ο εκάστοτε άνθρωπος εμβολιάζεται, εν υπογράφως, με ατομική του ευθύνη και μόνο!
  3. Αρνούμαστε να γίνουμε πειραματόζωα βάζοντας τη ζωή μας σε κίνδυνο! Αρνούμαστε να παίξουμε ρώσικη ρουλέτα με την υγεία μας, χάριν των όποιων πολιτικών/οικονομικών συμφερόντων της παρούσας ή της όποιας άλλης μελλοντικής κυβέρνησης!
  4. Αρνούμαστε να βάλουμε στο σώμα μας ένα πειραματικό σκεύασμα που κυκλοφορεί με κατ’ επείγουσα αδειδότηση και που ο έλεγχος του θα ολοκληρωθεί το 2023! Που «ελέγχθηκε» μόνο σε υγιείς ανθρώπους μέσα σε μόλις τρεις μήνες, αντί δύο έτη που απαιτεί το πρωτόκολλο. Όπως επίσης, αρνούμαστε να κάνουμε και οποιοδήποτε άλλο «νέο» και «βελτιωμένο» εμβόλιο έρθει σε λίγο καιρό κατευθείαν απ’ το εργαστήριο για να δοκιμαστεί πάνω μας!
  5. Αρνούμαστε να λάβουμε ένα σκεύασμα το οποίο έχει ήδη προκαλέσει παρενέργειες σε Συναδέλφους και συγγενείς μας!
  6. Αρνούμαστε να λάβουμε ένα πειραματικό σκεύασμα που είναι ανίκανο να χτίσει το λεγόμενο «τοίχος ανοσίας» εφόσον οι εμβολιασμένοι ΚΑΙ κολλούν ΚΑΙ νοσούν ΚΑΙ μεταδίδουν ΚΑΙ πεθαίνουν απ’ τον ιό! Μάλιστα, στις χώρες με τους περισσότερους εμβολιασμούς (Αγγλία, Ισραήλ, Η.Α.Ε. κλπ.) η συντριπτική πλειοψηφία των κρουσμάτων, των νοσηλευομένων και των νεκρών, από τη νέα μετάλλαξη Δ, είναι εμβολιασμένοι!
  7. Είμαστε διατεθειμένοι να συνεχίσουμε να διενεργούμε Self Test σε εβδομαδιαία βάση για όσο χρειαστεί, ώστε να διασφαλίζεται πως δεν είμαστε φορείς του ιού. Ακόμα κι αν πάψουν να χορηγούνται δωρεάν απ’ το κράτος, θα επωμιστούμε το κόστος του ενός Self Test την εβδομάδα για την διασφάλιση της καλής και απρόσκοπτης λειτουργίας της εταιρείας!
  8. Αρνούμαστε να υποχρεωθούμε σε εβδομαδιαίους ή συχνότερους εργαστηριακούς/μοριακούς ελέγχους (Rapid ή PCR Test) επιβαρυνόμενοι με τα υπέρογκα κόστη τους!
  9. Αρνούμαστε τον εξαναγκασμό μας σε εμβολιασμό με τον οποιοδήποτε άμεσο ή έμμεσο τρόπο! Με αποκλεισμούς, περιορισμούς ή οικονομικές ζημιές που θα προκληθούν στις οικογένειες μας από την απαίτηση φερειπείν της διεξαγωγής ενός Rapid ή PCR Test ανά 72 ώρες.
  10. Η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων τάσσεται ενάντια στην αποδέσμευση, προώθηση και επεξεργασία των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων κάθε Έλληνα πολίτη που αφορούν το ιατρικό του ιστορικό και κατά συνέπεια το πιστοποιητικό εμβολισμού του. Η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου και πρώην Πρωθυπουργός κα. Β.Θάνου, όπως και σωρεία συνταγματολόγων, εισαγγελέων και νομικών τάσσονται ενάντια στην υποχρεωτικότητα του εμβολίου, όπως και σε κάθε άλλη διάκριση βάση αυτού. Το Συμβούλιο της Ευρώπης με την υπ. αρ. 15212/26.01.2021 απόφαση του ορίζει πως ουδείς επιτρέπεται να πιέζεται ή να εξαναγκάζεται σε οποιονδήποτε εμβολιασμό παρά την θέληση του, όπως και να βιώνει τις οποιεσδήποτε διακρίσεις βάση αυτού. Ορισμένοι απ’ τους καλύτερους Έλληνες επιστήμονες και ιατρούς, όπως ο Επιδημιολόγος και Καθηγητής Παθολογίας του πανεπιστημίου του Στάνφορντ κος. Ι.Ιωαννίδης, ο Καθηγητής κλινικής φαρμακολογίας του ΑΠΘ κος. Δ.Κούβελας, ο Ογκολόγος και Διδάκτωρ μοριακής ανοσολογίας κος. Δ.Αντωνίου, ο Καθηγητής καρδιολόγος και Διδάκτωρ του ΕΚΠΑ κος. Κ.Αρβανίτης και πολλοί άλλοι μιλούν καθημερινά ενάντια στην επιβολή των εμβολίων, όπως και κρούουν τον κώδωνα για την επικινδυνότητα τους αποτρέποντας δημοσίως τα άτομα κάτω των 60 ετών απ’ το να τα κάνουν!

Είμαστε διατεθειμένοι να φτάσουμε μέχρι τέλους για την προάσπιση της Ζωής, της Υγείας και της Αξιοπρέπειας μας! Διατηρούμε και επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμα μας σε περίπτωση που επικρατήσει και εφαρμοστεί από την εργοδοσία μια ΚΥΑ ή άλλος νόμος που θα προστάζει ή θα επιτρέπει την Απόλυση ή την Αναστολή της εργασίας μας υπό καθεστώς αδείας άνευ αποδοχών ή την άρνηση αποδοχής των υπηρεσιών μας αν δεν έχουμε εμβολιαστεί κατά του ιού SARS-COV-2.

 πηγη-katoxika.gr

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget