ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Ζητάμε τη βοήθεια σας για το παρατηρητήριο της Πλάκας Λιτοχώρου!


Για την κάλυψη των επόμενων κενών στο παρατηρητήριο της Πλάκας Λιτοχώρου
Το 2018, δύο μέρες μετά το «Μάτι», είχαν καλυφθεί όλα τα κενά του Καλοκαιριού!

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ


«Χαρίζω μια μέρα από το Καλοκαίρι μου στο Δάσος»: Δείτε τα επόμενα κενά εδώ.

Συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από την εθνική τραγωδία στο Μάτι που είχε ως αποτέλεσμα να χαθούν οι ζωές 103 συνανθρώπων μας. Μόλις δύο μέρες μετά την ανείπωτη τραγωδία, δηλαδή στις 25 Ιουλίου 2018, οι πολίτες της Πιερίας βλέποντας το μέγεθος της καταστροφής, αισθάνθηκαν την ανάγκη να προσφέρουν τη δική τους βοήθεια και εντός 24 ωρών κάλυψαν όλα τα κενά του της δράσης «Χαρίζω μια μέρα από το Καλοκαίρι μου στο Δάσος», ακόμη και αυτά του Σεπτεμβρίου.

Σήμερα, τρία χρόνια μετά δεν συμβαίνει κάτι παρόμοιο! Ενώ σε ολόκληρη τη χώρα μαίνονται πυρκαγιές και καταστρέφονται χιλιάδες στρέμματα δάσους, στο παρατηρητήριο της Πλάκας Λιτοχώρου τα κενά είναι πολλά και αν δεν καλυφθούν άμεσα, εντός των επόμενων ημερών κάποια από τις βάρδιες θα μείνει ακάλυπτη.

Τρία χρόνια μετά την τραγωδία στο Μάτι δεν έχουμε δικαίωμα να ξεχάσουμε! Δεν έχουμε δικαίωμα να μην παλέψουμε ενάντια στις αιτίες που παραμένουν και προετοιμάζουν την επόμενη καταστροφή. Δεν έχουμε το δικαίωμα να τα περιμένουμε όλα από το οργανωμένο κράτος! Χρειάζεται και η δική μας συνδρομή!

Σας καλούμε να μην το αναβάλλετε! Κλείστε τώρα ένα από τα επόμενα κενά, γιατί η Πυροσβεστική με τη δική μας βοήθεια γίνεται αποτελεσματικότερη!


ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget