ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: «Ευχαριστώ τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα, για την ενίσχυση του Πρωτοδικείου Κατερίνης με υλικοτεχνικό εξοπλισμό, πολυμηχανήματα και άλλα ψηφιακά μέσα!
Η Βουλευτής κατά την τοποθέτησή της επισήμανε αρχικά ότι το νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης αποτελεί ακόμα ένα σημαντικό όπλο στη φαρέτρα των δικαστών και των διωκτικών αρχών για την αντιμετώπιση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, το γνωστό σε όλους «ξέπλυμα χρήματος».

Στη συνέχεια και με αφορμή τη συμπλήρωση δύο ετών από την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας, τόνισε ότι η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας παρά τις πρωτοφανείς συνθήκες της παγκόσμιας πανδημίας κατάφερε να κρατήσει τη χώρα όρθια αλλά και να επανακτήσει τη χαμένη της αξιοπιστία, χτίζοντας ταυτόχρονα ισχυρές στρατηγικές συμμαχίες. Και πάνω από όλα, να μείνει πιστή στη βασική της δέσμευση απέναντι στον ελληνικό λαό, δέσμευση για μεταρρυθμίσεις που θα πάνε τον τόπο μας μπροστά.

Ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις σημαντικές μεταρρυθμίσεις στις οποίες προχώρησε το Υπουργείο Δικαιοσύνης.
Αύξηση του αριθμού των δικαστών
Αναμόρφωση Κωδίκων
Δρομολόγηση κατασκευής εφτά νέων δικαστικών μεγάρων
Και το σπουδαιότερο, η ψηφιοποίηση της ελληνικής δικαιοσύνης, ηλεκτρονική κατάθεση και επίδοση δικογράφων, ηλεκτρονική λήψη δικαστικών αποφάσεων, ηλεκτρονική έκδοση μιας σειράς δικαστικών πιστοποιητικών που εκδίδονται πλέον άμεσα, γρήγορα, χωρίς ταλαιπωρία. Μία ολόκληρη ψηφιακή επανάσταση προς όφελος των δικαστών, των δικηγόρων, των δικαστικών υπαλλήλων αλλά κυρίως προς όφελος των Ελλήνων πολιτών.

Παράλληλα, η κυρία Μάνη ευχαρίστησε προσωπικά τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα, για την άμεση ανταπόκρισή του και τη σημαντική ενίσχυση του Πρωτοδικείου Κατερίνης με υλικοτεχνικό εξοπλισμό, πολυμηχανήματα και άλλα ψηφιακά μέσα.

Κλείνοντας η Βουλευτής διαβεβαίωσε ότι «Με σχέδιο, αποφασιστικότητα και σκληρή δουλειά και λέγοντας πάντα και μόνο την αλήθεια στους συμπολίτες μας θα ξεπεράσουμε τις όποιες δυσκολίες εξασφαλίζοντας σε όλες τις Ελληνίδες και σε όλους τους Έλληνες, μα κυρίως στα παιδιά μας, ένα καλύτερο αύριο, ένα ελπιδοφόρο μέλλον».


Ακολουθεί το βίντεο με την ομιλία στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=0Dt20O-3X10

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget