ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Βελτίωση της απόδοσης – ποιότητας φωτισμού ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΑΚΤΗΣ
Βελτίωση της απόδοσης – ποιότητας φωτισμού


Στον εξωραϊσμό, στον ποιοτικό – επαρκή φωτισμό οδών και κοινόχρηστων χώρων, συμβάλλουν οι εργασίες συντήρησης – αντικατάστασης, τοποθέτησης και χρήσης σύγχρονων φωτιστικών σωμάτων τύπου LED μεγάλης απόδοσης, χαμηλής κατανάλωσης & εξοικονόμησης ενέργειας.

Στο πλαίσιο αυτό, από την Αντιδημαρχία Αυτεπιστασίας & Κοινοτήτων του Δήμου Κατερίνης τοποθετήθηκαν φωτιστικά τύπου led στο πάρκο (πλατεία) της Ολυμπιακής Ακτής (κατά μήκος & διακοσμητικοί προβολείς στους ελαιώνες).

Επιπλέον, για τον εξωραϊσμό κοινόχρηστου χώρου στην Τ.Κ. Παραλίας αφού έγινε πλακόστρωση τοποθετήθηκαν φωτιστικά σώματα.

«Με τις εργασίες αυτές, ενισχύουμε την ασφαλή διέλευση των πεζών και βελτιώνουμε την τουριστική εικόνα και καθημερινότητα στην περιοχής μας» τονίζει σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος.

Βελτίωση Της Απόδοσης – Ποιότητας Φωτισμού

«Αναδεικνύουμε, βελτιώνουμε, συντηρούμε τους κοινόχρηστους χώρους. Δίνουμε έμφαση αυτή την περίοδο στο παραλιακό μέτωπο» υπογραμμίζει ο αντιδήμαρχος Αυτεπιστασίας & Κοινοτήτων Γιώργος Κυριακίδης με τον συντονισμό του οποίου και σε συνεργασία με τον εντεταλμένο σύμβουλο ηλεκτροφωτισμού (αντιδήμαρχο) Κώστα Τσιουκάνη, ολοκληρώθηκε η παρέμβαση.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget