ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Επαναχάραξη της παραλιακής ζώνης Λεπτοκαρυάς - Δεκτή η από κοινού αίτηση Π.Ε. Πιερίας και Δήμου Δίου-Ολύμπου

Δεκτή έγινε από τον υφυπουργό Οικονομικών, αρμόδιο για τη φορολογική πολιτική και τη δημόσια περιουσία κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο, η από κοινού αίτηση που κατέθεσαν η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και ο Δήμος Δίου-Ολύμπου, για την επαναχάραξη της παραλιακής ζώνης της Λεπτοκαρυάς. Η αίτηση κατατέθηκε για να γίνει εφαρμογή της μελέτης του έργου «Παραλιακός δρόμος Λεπτοκαρυάς», που εκπονήθηκε και εγκρίθηκε, προκειμένου να ξεπεραστεί το βασικό εμπόδιο της ασάφειας του ιδιοκτησιακού καθεστώτος στο σημείο που πρόκειται να κατασκευαστεί.

Η υλοποίηση του αιτήματος δίνει το πράσινο φως προκειμένου να ξεκινήσουν οι απαραίτητες ενέργειες για την κατασκευή και κατ’ επέκταση πλήρη αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου της Λεπτοκαρυάς.

Με το έργο αυτό, ο Δήμος Δίου-Ολύμπου και η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας σε συνεργασία με την Κτηματική Υπηρεσία Πιερίας, θα δώσουν λύση σε ένα χρόνιο ζήτημα που απασχολούσε την τοπική κοινότητα, καθώς η αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου θα ενισχύσει το προφίλ της περιοχής για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Λεπτοκαρυάς.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget