ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Με ταχείς ρυθμούς η κατασκευή του έργου ‘’Αγωγοί μεταφοράς νερού πόλης Κατερίνης’’
Σε πλήρη εξέλιξη και εντός του χρονοδιαγράμματος που έχει τεθεί συνεχίζεται η υλοποίηση του έργου ‘’Αγωγοί μεταφοράς νερού πόλης Κατερίνης’’. Συγκεκριμένα έχουν ήδη ολοκληρωθεί εργασίες σε ποσοστό που ξεπερνά το 30% της αποκλειστικής προθεσμίας του έργου με ημερομηνία περαίωσης την 02.08.2021.
Με ταχείς ρυθμούς η κατασκευή του έργου ‘’Αγωγοί μεταφοράς νερού πόλης Κατερίνης’’
Ειδικότερα, έχουν τοποθετηθεί συνολικά τόσο στο βόρειο όσο και στο νότιο τμήμα εκτέλεσης εργασιών περί τα 3.500 μέτρα αγωγών από το σύνολο των 11,10 χιλιομέτρων του έργου. Το διάστημα 12&13 Ιουλίου ολοκληρώθηκαν οι εργασίες διέλευσης τμήματος αγωγού ΡΕ Φ355mm πάνω από την υπογειοποίηση της Κατερίνης.
«Στόχος μας είναι να δρομολογήσουμε μέσω της ΔΕΥΑΚ όλες τις απαιτούμενες υποδομές υδροδότησης που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των δημοτών μας» σημειώνει σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος.


Όπως διευκρινίζει ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Γιάννης Συμεωνίδης: «Το συγκεκριμένο τμήμα παρουσίαζε μεγάλη τεχνική δυσκολία. Ωστόσο, με την εποικοδομητική συνεργασία του αναδόχου του έργου, των υπηρεσιακών παραγόντων και την παρουσία εκπροσώπων της «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου» οι εργασίες υλοποιήθηκαν με απόλυτη επιτυχία.


Ευχαριστούμε και τους οδηγούς και χρήστες του εν λόγω κόμβου για την κατανόηση που επέδειξαν σε όλη τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών».

Η επόμενη ημέρα των εργασιών

Το ερχόμενο δεκαήμερο θα έχει ολοκληρωθεί η δοκιμή ελέγχου υπό πίεση νερού του εν λόγω τμήματος. Άμεσα με την θετική έκβαση της δοκιμής του δικτύου θα γίνει η αποκατάσταση του οδοστρώματος με ασφαλτικό τάπητα στην ευρύτερη περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού.
Υπενθυμίζεται, ότι, το έργο προϋπολογισμού 2.782.258,00 €, το οποίο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα
«ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» υλοποιεί η ΔΕΥΑΚ και αναμένεται να ολοκληρωθεί έως τον Μάϊο του 2022.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget