ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Επίσκεψη του Προέδρου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Κατερίνης στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

Συνάντηση εργασίας για θέματα που άπτονται των δράσεων της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κατερίνης (ΔΗΚΕΔΗΚ) πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου και τον Πρόεδρο της ΔΗΚΕΔΗΚ κ. Αστέριο Μπουσνάκη.

Η συνάντηση έλαβε χώρα στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας την Παρασκευή 9 Ιουλίου και συμμετείχε και ο Διευθυντής της ΔΗΚΕΔΗΚ κ. Πέτρος Διαμαντής.

Ανταλλάχθηκαν απόψεις αναφορικά με το σχεδιασμό βιώσιμων λύσεων κοινωνικής και εργασιακής ένταξης των ατόμων που φιλοξενούνται στα κέντρα και τις δομές της ΔΗΚΕΔΗΚ, ενώ παράλληλα διαπιστώθηκε σύγκληση απόψεων και διάθεση στενότερης συνεργασίας.

«Η συνεχής συνεργασία με την ΔΗΚΕΔΗΚ αποτελεί μία ουσιαστική και σημαντική σχέση στρατηγικής σημασίας, με στόχο πάντα την αποτελεσματική υλοποίηση των υφιστάμενων δράσεων και τον αποτελεσματικό σχεδιασμό νέων πιλοτικών δράσεων ισχυρού κοινωνικού χαρακτήρα με έμφαση στις ευπαθείς και ευάλωτες ομάδες πληθυσμού, προς όφελος του κοινωνικού συνόλου. Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας θα συνεχίσει με αίσθημα αλληλεγγύης να ενισχύει και να δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο. Για εμάς είναι κάτι παραπάνω από ηθική υποχρέωση η στήριξη των εμπερίστατων συνανθρώπων μας , η ανάπτυξη ενός ολοκληρωμένου πλαισίου κοινωνικών παρεμβάσεων και η τόνωση του κοινωνικού προσώπου», δήλωσε χαρακτηριστικά η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget