ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΟΑΕΕ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ: Προς τους κ.κ. Βουλευτές Ν. Πιερίας

Κατερίνη 13 Ιουλίου 2021

Προς τους κ.κ. Βουλευτές Ν. Πιερίας

Κοινοπ. Πανελλήνιος Ομοσπονδία Συνταξιούχων Εμπόρων Αθήνα

Κύριοι Βουλευτές,Εμείς οι Συνταξιούχοι για τέσσερις και πλέον δεκαετίες δουλέψαμε, χωρίς να τηρούμε ωράρια κλπ. Κρατούσαμε την αγορά στα χέρια μας, δίναμε...τον καλύτερο εαυτό μας, διακινδυνεύαμε καθημερινά να χάσουμε τα σπίτια μας, απασχολούσαμε πλέον του 50% του Εργατικού δυναμικού της χώρας, μας αποκαλούσαν ότι είμαστε η «σπονδυλική στήλη της Οικονομίας» πληρώναμε κανονικά τους «φόρους και τις εισφορές» και κάποτε ήλθε η ώρα να βγούμε στη «Σύνταξη» να ξεκουραστούμε και να απολαύσουμε τα αγαθά της τρίτης ηλικίας, να γνωρίσουμε τι θα πει «άδεια και τι είναι Τουρισμός» .

Όμως πάει μια δεκαετία που αντί να βελτιώνονται τα προνόμια, ελαττώνονται. Μειώθηκαν Συντάξεις, κόπηκαν (παρανόμως) Δώρα και άδειες και λαμβάνουμε μόνο υποσχέσεις. Κάθε μήνα μας παρακρατούν 1,00€ (ένα ευρώ) και δημιουργήθηκε ένα ταμείο για να πηγαίνουμε και εμείς στον «Κοινωνικό και Θεραπευτικό Τουρισμό» (Θερμά Λουτρά), το ελάμβαναν μόνο οι χαμηλοσυνταξιούχοι, το οποίο από το 2015 μας το κόψανε για αυτό.


Ο «ΟΠΕΚΑ» το δίνει στους Αγρότες.


Δεν διαφωνούμε να πάνε και οι Αγρότες, όμως εμείς που πληρώσαμε κα συνεχίζουμε να πληρώνουμε, είναι δίκαιο να μην λαμβάνουμε αυτό το προνόμιο που το δικαιούμαστε……….

Ακούσαμε από τα ΜΜΕ ότι ο Υπουργός Τουρισμού εξήγγειλε ένα πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» και αρκετοί συνάδελφοι έκαναν αίτηση να συμμετάσχουν.

Όσοι όμως είχαν θετικό αποτέλεσμα, όταν πήγαν στα Τουριστικά Γραφεία, (όπως αναφέρει το σχετικό έντυπο) να πληροφορηθούν σχετικά, ουδείς γνωρίζει να τους δώσει κάποια οδηγία.

Δηλαδή δεν υπάρχει σχετικός κατάλογος να αναφέρει, ποια Ξενοδοχεία είναι συμβεβλημένα με το πρόγραμμα, τι θα πληρώσει ο πελάτης και τι δικαιούται από το πρόγραμμα.


Αποτέλεσμα κανείς δεν λαμβάνει αυτό το αγαθό

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                  Η γ. Γραμματεύς

Βελλής Ιωάννης                             Λολοσίδου Σοφία

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget