ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Περιφερειακό Τμήμα Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού - Ευχαριστήριο


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Το Περιφερειακό Τμήμα Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες προς τον συμπολίτη μας κ. ΤΣΙΓΓΑΝΟ ΧΡΗΣΤΟ, για την εθελοντική προσφορά εργασίας στη συντήρηση μεταλλικών κατασκευών του εντευκτηρίου του Περιφερειακού Τμήματος Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, και την επιχείρηση ΣΑΜΨΩΝ - ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ για την ευγενική χορηγία των απαραίτητων δομικών υλικών.
Η στήριξη του κ. Τσίγγανου, με την εμπειρία και την υψηλή τεχνογνωσία του, ο οποίος ταυτόχρονα είναι ενεργό μέλος της τοπικής μας κοινωνίας από τη θέση του Προέδρου της Κοινότητας Εξοχής του Δήμου Κατερίνης, αποτελεί για το Τμήμα μας ιδιαίτερη τιμή, καθώς δηλώνει έμπρακτα την εκτίμηση και αναγνώριση της μακροχρόνιας προσφοράς μας.

Η γενναιόδωρη χειρονομία του κ. Καζαντζίδη, επιτυχημένου επαγγελματία της τοπικής μας κοινωνίας, αποτελεί πολύτιμη αρωγή και κινητήρια δύναμη για να συνεχίσουμε το εθελοντικό μας έργο.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους κ. Τσίγγανο Χρήστο και κ. Καζαντζίδη Βασίλειο και ευχόμαστε ολόψυχα προσωπική και οικογενειακή υγεία και ευτυχία καθώς και επαγγελματική ευημερία.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Κατερίνης του Ε.Ε.Σ.

† Κ ί τ ρ ο υ ς Γ ε ώ ρ γ ι ο ς

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget