ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Ασφαλτόστρωση Αγροτικών Οδών Δήμου Δίου – Ολύμπου

Την Προγραμματική Σύμβαση του έργου «Ασφαλτόστρωση Αγροτικών Οδών Δήμου Δίου – Ολύμπου», υπέγραψαν η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου και ο Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου Ευάγγελος Γερολιόλιος.

Το έργο έχει ενταχθεί στην 1η τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος Επενδυτικών Δαπανών Π.Κ.Μ., έτους 2021, που εγκρίθηκε με την αριθμ. 35/2021 Απόφαση της 8ης/4-06-2021 συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου ΠΚΜ (ΑΔΑ: ΩΓΕΠ7ΛΛ-ΨΑ1) και θα εκτελεστεί σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412/2016, όπως αυτός ισχύει.

Αντικείμενο του έργου αποτελεί η εκτέλεση εργασιών οδοστρωσίας και ασφαλτόστρωσης σε τμήματα αγροτικών οδών του Δήμου Δίου-Ολύμπου.

Οι εν λόγω εργασίες ασφαλτόστρωσης κρίνονται απαραίτητες λόγω της επικινδυνότητας των συγκεκριμένων τμημάτων της οδού και για τη βελτίωση των κυκλοφοριακών συνθηκών που αφορούν στην ασφαλή κίνηση των τροχοφόρων στα εν λόγω τμήματα του οδικού δικτύου.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget