ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Δήμος Κατερίνης: Ασφαλτοστρώσεις σε εξέλιξη στον Σβορώνο
Ασφαλτοστρώσεις, που αναβαθμίζουν ριζικά το οδικό δίκτυο και την καθημερινότητα των δημοτών ξεκίνησαν σήμερα στον Σβορώνο. Ο λόγος για τη «Βελτίωση υφιστάμενων οδικών υποδομών εντός της Δ.Κ Σβορώνου της Δ.Ε. Κατερίνης», προϋπολογισμού 201.612 ευρώ, που υλοποιεί ο Δήμος Κατερίνης (Αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Κοινοτήτων & Αυτεπιστασίας).Ειδικότερα, οι υφιστάμενες οδοί που βελτιώνονται - ασφαλτοστρώνονται βρίσκονται εντός του Σβορώνου, καθώς και στον οικισμό «Προσήλιο» της συγκεκριμένης κοινότητας.

«Η διαρκής βελτίωση των οδικών υποδομών στο σύνολο του Δήμου αποτελεί άμεση προτεραιότητά μας.Στόχος μας και για τον Σβορώνο είναι η άνετη και ασφαλής μετακίνηση τόσο για τους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες» σημειώνει ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος, ο οποίος συνοδευόμενος απότους Αντιδημάρχους Τεχνικών Υπηρεσιών Ευστάθιο Κεραμιδιώτη, Κοινοτήτων & Αυτεπιστασίας Γιώργο Κυριακίδη, καθώς και τον πρόεδρο της Δ.Κ. Σβορώνου Χρήστο Κωνσταντινίδη,πραγματοποίησε επιτόπια αυτοψία στις παρεμβάσεις.
Η ταυτότητα των εργασιών οδοστρωσίας και ασφαλτόστρωσης

Το έργο υλοποιείται βάσει αυτοψίας, η οποία διενεργήθηκε στο αστικό οδικό δίκτυο της Δ.Κ. Σβορώνου, όπου εντοπίσθηκαν φθορές επί του οδοστρώματος.

Συγκεκριμένα οι παρεμβάσεις που δρομολογούνται είναι οι εξής:

• Αποξήλωσης κατεστραμμένων ασφαλτικών οδοστρωμάτων ή οδοστρωμάτων από τσιμέντο

• Εκσκαφών.

•Ανακατασκευής οδοστρωσίας.

•Ασφαλτόστρωσης / τσιμεντόστρωσης.

Το έργοχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας (Π.Α.Α.) 2014-2020 με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης (Ε.Γ.Τ.Α.Α.).

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget