ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ: ΠΡΟΣΤΙΜΟ 149.301 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΜΟΛΥΝΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!


Στις 14-7-2021 με απόφαση του τμήματος περιβάλλοντος & υδροοικονομίας της Π.Κ.Μ. επιβλήθηκε πρόστιμο προς την ΔΕΥΑΚ χρηματικού ύψους 149.301 ευρώ, ως διοικητική κύρωση, κατά το άρθρο 21 το Ν. 4014/11 για έξι παραβάσεις... περιβαλλοντικής μόλυνσης, που προκαλεί η πλημμελή λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού του δήμου Κατερίνης.

Το παράδοξο είναι ότι πριν δύο ημέρες ο κ. Νταντάμης εξέδωσε δελτίο τύπου αναφορικά με τις δράσεις του Δήμου αλλά και του ιδίου προσωπικά για την δήθεν ευαισθησία τους ως προς την προστασία του περιβάλλοντος, ενώ ήδη τους είχε κοινοποιηθεί το πρόστιμο.

Τι ειρωνεία; Τι στιγμή που η πόλη της Κατερίνης μαστίζεται από μία αφόρητη καθημερινή δυσοσμία, απότοκο πολυετούς περιβαλλοντικής μόλυνσης, ο κ. Νταντάμης παραβλέποντας πως ο ίδιος ο δήμος Κατερίνης είναι μία κύρια πηγή ρύπανσης, διεκδικούσε και εύσημα για τον εαυτό του.

Καλούμε τον Δήμαρχο να δώσει εξηγήσεις για αυτό το σημαντικό ζήτημα, όπου ο βιολογικός του δήμου ρυπαίνει το περιβάλλον σε βαθμό, που η περιφέρεια αναγκάζεται να επιβάλλει ένα τέτοιο πρωτοφανές πρόστιμο.


 ΠΙΕΡΙΚΗ


Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget